lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Slăbire garantată: află cum! | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Slăbire garantată: află cum!

Kilogramele în plus reprezintă una dintre situațiile cu care se confruntă mulți dintre noi. Conform unui studiu realizat în urmă cu un an, o treime din populația României este supraponderală. Lipsa de timp, alimentația nesănătoasă, sedentarismul, mâncatul compulsiv sau stilul dezorganizat de viață, sunt doar câteva dintre cauzele acestui fapt.

 

Ca în multe alte situații, o schimbare este doar la o decizie distanță! Bineînțeles, este important ca această decizie să fie una rațională­­. Înfometarea și dietele drastice nu sunt o soluție pe termen lung, efectul yoyo fiind inevitabil după încetarea lor.

 

Pentru rezultate garantate și durabile, problema slăbirii a fost abordată integrativ, urmărind  influențele din toate ariile vieții. Astfel, a fost conceput și implementat pachetul ,,Slim & Happy”, care reunește peste 35 de proceduri, efectuate în 60 de zile, reprezentând o soluție optimă pentru o slăbire sănătoasă și asumată.

 

Povestea acestui pachet își are originile în urmă cu aproximativ 4 ani și a fost testat și implementat de fondatoarea Centrului Fericirii, Florina Onețiu, în cadul unui program derulat împreuna cu Revista Avantaje. Trei femei din România, avand vârstele de 38, 42, respectiv 45 ani, au trecut prin acest proces de transformare, ajungând la rezultate absolut uimitoare. Cele trei femei au slăbit fiecare între 12 și 20 kilograme, si-au recăpătat încrederea, și-au dat voie să-și urmeze drumul în viață.

 

Secretul constă în faptul că, pe lângă planul de slăbire legat în mod direct de aria fizică, se acordă o mare importanță ariei psiho-emoționale, totul fiind integrat într-un mediu energizant și de suport, completat de monitorizare continuă.

Fiecare dintre procedurile reunite în pachet are o importanță semnificativă în procesul de slăbire:

  • 4 sesiuni evaluare corporală – au rolul de referință inițială, monitorizare a progresului pe parcursul procesului și de cuantificare a rezultatului final.
  • 1 evaluare biorezonanță/ biofeedback – prin intermediul acestei sesiuni sunt măsurați parametri sănătății, sunt identificate dezechilibrele din organism, necesitățile nutriționale și se conturează împreună cu specialistul o strategie de terapie.
  • 2 sesiuni nutriție – crearea de către specialist a unui plan nutritional personalizat în funcție de preferințe și nevoi și integrarea acestuia într-un stil de viață adoptat pe termen lung
  • 8 antrenamente sportive EMS Vision Body – care durează numai 20 de minute, consumând până la 500 calorii într-o ședință, accelerează metabolismul, crește masa musculară și îmbunătățește sistemul cardiovascular
  • 2 sesiuni presoterapie –drenaj limfatic – reduce celulita, remodelează corpul în mod armoninos, elimină substantele toxice și flluidele în exces din organism și relaxează corpul.
  • 5 sesiuni vacuum corporal - elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reținută în țesuturi, precum și toxinele, îmbunătățește circulația și redă fermitate pielii
  • 2 sesiuni electrostimulare – tonifică pielea și îi redă elasticitate, modelează mușchii, determinp scăderea țesutului adipos
  • 3 sesiuni psihoterapie – identificarea factorilor psiho-emoționali care stau la baza excesului de greutate, conștientizarea lor și vindecare prin terapie
  • 2 masaje anticelulitice – diminuarea aspectului de coajă de portocală, stimularea circulației sangvine

 

Serviciile sunt completate strategic cu produse ce facilitează slăbirea și evenimente de susținere:

  • 4 smooties BIO pentru slăbit - la centru
  • 4 intrări la evenimentele Centrului Fericirii
  • 2 întâlniri de grup suport
  • 2 suplimente alimentare BIO recomandate de nutriționist
  • 1 produs cosmetic BIO anticelulitic

 

Pachetul transformational ,,Slim & Happy” este primul și singurul pachet care abordează slăbirea la nivel integrativ. Acesta are garanția atingerii obiectivelor stabilite la începutul programului.

Pe lângă transformarea fizică, în cadrul programului îți vei recăpăta încrederea în tine, îți vei găsi echilibrul și te vei simți încărcată cu vitalitate!

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii