Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Happy Gift

Happy Gift

Încă nu ai găsit cadoul perfect pentru cei dragi? Arată-ți creativitatea și surprinde-ți prietenii cu sesiuni de relaxare și înfrumusețare într-un spațiu al fericirii, așa cum îi spune și numele centrului nostru de wellbeing.

Masaje, terapii faciale sau corporale sau servicii cu specialiștii noștri sunt doar câteva din propunerile pe care le poți oferi celor dragi la Centrul Fericirii. Ieși din tipare cu un cadou ce sigur va impresiona.

Voucher ședință masaj „Peace & Relax”  - 180 lei

Terapia prin masaj presupune mânuirea masei musculare, dar și a țesuturilor conjunctive, a tendoanelor și ligamentelor cu scopul detensionării acestora, dar și a îmbunătățirii aspectului pielii.

Rezervă acum

Voucher 1 ședință de tratament facial oxigen - 490 lei

Tratamentul cu OXIGEN HIPERbaric se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) cu ajutorul unor filtre speciale, în oxigen de puritate 98%. Acesta ajută la diminuarea ridurilor, având efect de lifting. Reduce cicatricile superficiale și uniformizează tenul, elimină acneea, conferă luminozitate și tonicitate tenului. De asemenea, ajută la reducerea petelor și la eliminarea pungilor de sub ochi.

Rezervă acum

Voucher 1 ședință masaj „Peace & Relax” + 1 ședință nutriție  - 430 Lei

Relaxare completă printr-o ședință de masaj alături de o ședință de consultanță nutrițională care te va ajută să obții informații despre posibilitatea de a rezolva o anumită problemă de sănătate prin dieta sau pentru a elima câteva kilograme.

Rezervă acum

Voucher 1 ședință antrenament + 1 ședință nutriție - 430 Lei

Începe anul în formă. Alege un voucher ce include o ședință de antrenament 1-1 cu antrenor personal, alături de o ședință de nutriție care să îți ofere mai multă claritate asupra metodelor optime pentru atingerea greutății ideale.

Rezervă acum

Selecteaza voucherele cadou pe care vrei sa le achizitionezi


Alege tratamentul (poti opta pentru mai multe):
Completeaza datele tale de contact:*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

De ce sa alegi Centrul Fericirii?

Echipa profesionista

La Centrul Fericirii punem mare pret pe dezvoltarea continua a echipei de specialisti. Vei intalni aici cei mai bine pregatiti terapeuti, esteticieni, kinetoterapeuti sau maseuri.

Tehnologie de ultima generatie

Investim constant in cea mai performanta aparatura, cu efecte vizibile in cel mai scurt timp. Toate aparate sunt certificate medical, stimuland procese naturale si sanatoase ale organismului, pentru atingerea rezultatelor dorite.

Mediu placut si relaxat

Facem toate eforturile pentru a crea o atmosfera in tandem cu serviciile noastre. Salile de tratament sunt special amenajate de designeri din doemniul wellness pentru a te simti excelent, iar aromaterapia completeaza acest cadru.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii