lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Cum cumpăr? | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Cum cumpăr?

1.. Cum puteți achiziționa servicii de la Centrul Fericirii?

 1. Telefonic:

0730 832 068 ( Luni-Vineri: 8:30-21:00; Sâmbătă: 10:00-16:00)

 1. Online non-stop pe www.centrul-fericirii.ro

Dupa accesarea site-ului se va face autentificarea cu user-ul si parola proprie expediată pe e-mail. La prima intrare în contul personal este obligatorie personalizarea parolei pentru siguranța contului.

 

 1. Pe site-ul www.centru-fericirii.ro , în meniu “SHOP” găsiți “produse” și “servicii” care pot fi achiziționate online.

 

Modalități de plată

 1. Cu cardul online: Cardurile acceptate sunt: Visa și Mastercard.
 2. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 3. Plata ramburs înseamnă: plata la primirea coletului de produse sau vouchere la destinatia aleasa sau/si plata prin prezența fizică la unul din Centrele Fericirii.

euplatesc_banner_v27

www.euplatesc.ro este furnizorul de servicii pentru platile online efectuate pe site-ul www.centrulfericirii.ro.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 1. Politica de pret

Prețurile produselor Centrului Fericirii (SC Casa Fericirii SRL) sunt exprimate în RON și includ TVA.

 

 1. Servicii și Produse

În momentul în care ați finalizat o comanda (direct la Centrul Fericirii sau online) înseamnă că ați fost de acord cu termenii și condițiile prevăzute mai sus.

 Centrul Fericirii (SC Casa Fericirii SRL) deține dreptul de autor asupra continutului afisat pe www.centrulfericirii.ro, pentru textele și imaginile folosite. Adresa de email la care puteți trimite sesizări cu privire la o eventuală încălcare a dreptului de autor este contact@centrulfericirii.ro. Nr. de inregistrare OSIM al marcii “CENTRUL FERICIRII” este M 2016 01185.

 

 1. Programarea și anularea serviciilor

Programările serviciilor achiziționate se pot realiza astfel:

 1. prin prezența directă, la unul dintre Centrele Fericirii, completand si lasand Taloanele de Porgamari
 2. telefoni la numărul de telefon: 0773 832 068, interior “2”
 3. pe email trimitand disponibilitatea la programari@centrulfericirii.ro
 4. pe site ul www.centrulfericirii.ro/programari

 

În funcție de disponbilitatea noastră vă garantăm întâietate în progrmările dorite. În cazul în care programatorul este ocupat într-o anumită dată, dorită de dvs, puteți opta pentru a fi trecut(ă) pe “Lista de Așteptare” iar, în momentul în care va exista disponibilitate, veți fi contactat(ă) în cel mai scurt timp pentru programare și confirmare.

 

În cazul în care doriți anularea serviciilor pe care le aveți programate deja vă rugăm să ne anunțați la numărul de telefon: 0773 832 068 sau pe e-mail: contact@centrulfericirii.ro cel mai târziu cu două ore înainte de ora la care aveați realizată programarea. În cazul în care nu reușiți să anunțați în acest interval ne rezervăm dreptul de a considera ca fiind realizată ședința din abonamentul dvs.

 

 1. Termenul de valabilitate al pachetelor de servicii

Orice pachet are termen de valabilitate 2 luni din momentul primei programari din acesta. Se poate ingheta abonamentul si prelungi cu o perioada de maxim 1 luna.

 

 1. Politica de retur

Va rugam sa cititi cu atentie toate beneficiile dar si contraindicatiile procedurilor/ serviciilor care se desfasoara in Centrele Fericirii. In momentul in care va dati acordul spre cumpararea unui serviciu al Centrului Fericirii inseamna că ați citit, știti și sunteti de acord că nu suferiti de nicio boală/ tulburare care sa fie contraindicată procedurilor care se efectuează la Centrul Fericirii. Nu sunt ramursabile serviciile in cazul in care ati omis sa mentionati aspectele de mai sus inca de la inceput.

 Ofertele de tip: "Last minute", "Super Oferte", “Promotii”, "Vouchere" “Membership” cumparate de pe site-ul www.centrul-fericirii.ro sau direct dintr-unul dintre Centrele Fericirii nu sunt rambursabile si se supun acestor termeni si conditii.

In situatia in care a intervenit o conditie medicala noua/ contraindicatii primite de la medic serviciile respective vor fi inlocuite cu alte servicii din Centrul Fericirii care nu contravin starii de sanatate neexistand posibilitatea de retur.

Nu se returneaza banii in situațiile excepționale la care ar putea fi expusă societatea care funcționează sub brandul de "Centrul Fericirii": cutremure, incendii, inundații, relocări, restrângeri de activitate.

Astfel serviciile achizitionate de la SC Casa Fericirii SRL se supun unei politici de retur  in urmatoarele situatii:

 • mutarea domiciliului in alta localitate dovedita cu actele necesare
 • situatii exceptionale grave: calamitati, inundatii, incendii care va impiedica sa mai ajungeti la programari
 • deplasari/ mutari in afara tarii pe durate mai mari de 6 luni -1 an

Rambursarea serviciilor se face doar daca cererea de reur a fost completata in termen de 14 de zile de la achizitionarea lor. Banii vor fi returnati in contul specificat pe formularul de retur in termenul maxim de 90 de zile lucratoare de la data finalizarii/ inregistrarii formularului de retur

 1. Protectia datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC CASA FERICIRII SRL are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: comerț, reclamă, marketing și publicitate.

Datele pe care le furnizați sunt : nume, prenume, telefon, CNP si sunt utilizate pentru:

- a ajuta la livrarea documentelor financiare (facturi, chitanțe), colete cu produsele comandate, fie pentru a vă putea îndruma spre produse corespunzătoare cu nevoile dumneavoastră dacă v-ați abonat la newsletter

Datele pe care le furnizați sunt : nume, prenume, telefon, gen, data nasterii, profesia, preferinte si sunt utilizate pentru:

- Pentru a va putea tine la current cu informatii despre serviciile noastre, promotii, campanii, evenimente, feedback, sfaturi personalizate

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, serviciilor de curierat în vederea expedierii produselor. (nume, prenume, adresa, numar de telefon )

Orice persoana care viziteaza site-ul www.centrulfericirii.ro si care ofera voluntar datele  personale isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru:

- sa primeasca, din partea Centrului prin email, sms sau telefon informatii despre produse si servicii

- datele personale sa poata fi prelucrate, in vederea  transmiterii unor materiale promotionale specifice marketingului direct, din partea Centrului Fericirii

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor - in masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamânt legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar, aveti dreptul de a va retrage consimtamântul oricând, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia -  dreptul de a depune  o plângere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC . Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CASA FERICIRII SRL, Str. Caramfil nr 87, etaj 1, sector 1, București la Receptie, pe email la protectiadatelor@centrulfericirii.ro  telefon +40 773 832 068.

Prin exprimarea acordului inseamna ca, in mod expres si neechivoc, ati agreat ca SC CASA FERCIRII SRL sa prelucreze datele furnizate de dvs pentru actiuni de marketing, publictate, comert, livrare datele dumneavoastra cu caracter personal: nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, - adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii.

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai în Romania. Dacă unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Perioada in care se vor prelucra datele dvs cu caracter personal va dura pana la revocarea acordului sau cat timp este necesar in ceea ce priveste scopurile descrise mai sus. Dupa ce expira perioada indicata, datele mele cu caracter personal vor fi sterse.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Centrul Fericirii S.R.L. este depusa cererea de inregistrare la ANSPDCP.

Nr înregistrare marca ( OSIM - Oficiul de stat pentru invetii si marci): M 2016 01185

Pentru modificarea modalitatilor in care comunicam cu tine in scop de promovare si informare, in baza acordului tau exprimat in trecut, te rugam sa ne vizitezi la Centrul Fericirii din București, Str. Nicolae Caranfil nr. 87 pentru actualizarea preferintelor tale de comunicare sau sa le modifici online, pe pagina dedicata politicii GDPR aici: http://www.centrul-fericirii.ro/formular-gdpr/

 

euplatesc_banner_v27

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii