Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Cum cumpăr?

Cum poți cumpăra?

a. Telefonic:

0730 832 068 ( Luni-Vineri: 10-21; Sâmbătă: 10-16)

b. ONLINE NON-STOP

www.centrul-fericirii.ro

Dupa accesarea site-ului se va face autentificarea cu user-ul si parola proprie expediata pe e-mail.

La prima intrare in contul personal este obligatorie personalizarea parolei pentru siguranta contului.

 

Pe site-ul www.centrul-fericirii.ro , în meniu “SHOP” găsiți “produse” și “servicii” care pot fi achiziționate online.

2. Modalități de plată

  • Cu cardul online: Cardurile acceptate sunt: Visa și Mastercard.
  • Plata ramburs înseamnă: plata la primirea coletului de produse/ vouchere/ pachete la destinatia aleasa sau/si plata prin prezența fizică la unul din Centrele Fericirii.

3. www.euplatesc.ro este furnizorul de servicii pentru platile online efectuate pe site-ul www.centrul-fericirii.ro

euplatesc_banner_v27Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

4. Politica de pret

Prețurile produselor Centrului Fericirii (SC Casa Fericirii SRL) sunt exprimate în RON și includ TVA.

 

5. Termeni și conditii de livrare

Centrul Fericirii (SC Casa Fericirii SRL) livrează “produsele” în toate localitățile de pe teritoriul României.

Taxa de transport de este de 25 lei tva inclus.

Coletul cu produse Centrului Fericirii (SC Casa Fericirii SRL) va ajunge in 3-4 zile lucrătoare ( luni-vineri)

Curier : Centrul Fericirii (SC Casa Fericirii SRL) str Nicolae Caramfil nr 87, et 1, sector 1, Bucuresti

6. Produse

În momentul în care ați finalizat o comanda înseamnă că ați fost de acord cu termenii și condițiile prevăzute mai sus.

 Centrul Fericirii (SC Casa Fericirii SRL) deține dreptul de autor asupra continutului afisat pe www.centrul-fericirii.ro , pentru textele și imaginile folosite. Adresa de email la care puteți trimite sesizări cu privire la o eventuală încălcare a dreptului de autor este contact@centrulfericiriibucuresti.ro Nr. de inregistrare OSIM al marcii “CENTRUL FERICIRII” este M 2016 01185.

7. Garanții produse

Deoarece Centrul Fericirii (SC Casa Fericirii SRL) nu comercializează produse de folosinta indelungată, compania nu se obliga sa acorde consumatorului, la achizitie, un certificat de garantie si conformitate.

 Certificatul de garantie si de conformitate insoteste in mod obligatoriu produsele de folosinta indelungata;

Conform Art. 2 din capitolul I completat de Art. I, punctul 2. din Ordonanta urgenta 174/2008 ) un produs de folosinta indelungata - produs complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere.

(SUBANSÁMBLU, subansambluri, s. n. Grup de piese care alcatuiesc o parte componenta a unei masini, a unui sistem tehnic etc., actionand in cadrul acestora ca o unitate functionala distincta. – Sub1- + ansamblu (după fr. sous-ensemble) )

Pentru celelalte produse certificatul se acorda doar la cererea consumatorului;

 Termene conform LEGII 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora(Prin O.G. 9/2016) - se aplica doar la comercializeaza produselor de folosinta indelungata.

Ar. 16 Raspunderea vanzatorului privind garantia legala de conformitate, potrivit prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.

Art. 16.1 Dupa expirarea termenului prevazut la art. 16, consumatorii pot pretinde remedierea sau inlocuirea produselor care nu pot fi folosite in scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, in conditiile legii.

Art. 16.2 Pentru produsele a căror durată medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul prevazut la art. 16 se reduce la această durata.

Art. 17 Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o.

Art. 18 Pana la proba contrara, lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia, cu exceptia cazurilor in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

8. Politica de retur

Va rugam sa cititi cu atentie toate beneficiile dar si contraindicatiile procedurilor/ serviciilor care se desfasoara in Centrele Fericirii.

In momentul in care va dati acordul spre cumpararea unui serviciu al Centrului Fericirii inseamna ca ati citit, stiti si sunteti de acord ca nu suferiti de nicio boala/ tulburare care sa fie contraindicata procedurilor care se efectueaza la Centrul Fericirii.

 Ofertele:  "last minute", "Super Oferte", "Vouchere" cumparate de pe site-ul www.centrul-fericirii.ro sau direct dintr-unul dintre Centrele Fericirii nu sunt rambursabile si se supun termenilor si conditiilor specifice, afisate pe site.

Astfel serviciile achizitionate de la SC Casa Fericirii SRL se supun unei politici de retur  in urmatoarele situatii:

  • returnarea serviciilor se face doar in termen de 14 de zile de la achizitionarea lor
  • nu se returnează banii pentru produsele/ serviciile achiziționate la oferte
  • completarea cererii de ramburs pe care o primiti scriind la contact@centrul-fericirii.ro
  • banii vor fi returnati in contul specificat pe formularul de retur in termenul maxim de 20 de zile lucratoare de la data finalizarii/ inregistrarii formularului de retur
  • nu se returneaza banii in situațiile excepționale la care ar putea fi expusă societatea care funcționează sub brandul de "Centrul Fericirii": cutremure, incendii, inundații, relocări, restrângeri de activitate

În momentul în care ați finalizat o comanda înseamnă că ați fost de acord cu termenii și condițiile prevăzute mai sus.

Centrul Fericirii