lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Povestea noastră | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Povestea noastră

centrul-fericirii-facem-visurile-sa-devina-realitateÎn urmă cu 20 de ani se năștea un vis frumos...

Centrul Fericirii

"Ce am putea face ca oamenii să se simtă mai bine în pielea lor, să zâmbească mai mult și să aiba liniște și pace în sufletele lor?" Era întrebarea la care căuta răspunsuri Florina Onețiu, pe atunci o tânără liceană, cu idealuri mărețe, cu dorințe de a (-și) transforma lumea într-una mai bună și mai fericită.

Fără să stea prea mult pe gânduri, liceana noastră de atunci s-a înscris într-o competiție legată de idei de afaceri, competiție patronată de o organizație din Franța care căuta idei noi, proaspete de afaceri dintr-un mediu nealterat, ca estul Europei. "Proiectul meu va aduce mai multă bucurie în lume!" se gândea ea.

Proiectul "Centrul Fericirii" din anul 1997 viza realizarea unui centru de transformare într-o zonă departe de oraș, în mijlocul naturii care să aibă servicii de înfrumusețare, medicale și, inovativ pentru acea perioadă, de psihologie și descoperire de sine. Oamenii ar fi venit în acest centru și ar fi plecat transformați și mai fericiți.

Francezii au spus că e foarte interesant proiectul și că e un fel de "spa", termen total necunoscut la acea dată liceenei noastre. 🙂 Nu a știut dacă evaluarea aceea a fost bună sau nu, câștigând în urma acestui pitch experiență și o gramadă de dulciuri și rechizite franțuzești.

În mintea ei însă a rămas deschis proiectul destinat fericirii știind că, la un moment dat, îl va pune în practică și va susține sute de mii de oameni în toată România și nu numai să aibă o viață mai bună și mai fericită.

În anul 2014, Florina Onețiu a scos de la naftalină proiectul "Centrul Fericirii", considerând că e momentul pentru ca oamenii să beneficieze de un astfel de mediu.

florina-onetiu-2016 centrul fericirii"Vei fi primit de fiecare dată într-un mediu profesionist, de educație și transformare personală ,care cu energie pozitivă și încredere aduce oamenii împreună, îi conectează, îi susține în împlinirea lor personală prin procese personalizate, produse și specialiști create eficient, valoros pentru fiecare client." spune Florina Onețiu, fondatoarea Centrului Fericirii.

 

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii