lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Kinetoterapie | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Kinetoterapie

kinetoterapie la centrul fericirii

Kinetoterapie

Ce este kinetoterapia și cum se desfășoară în Centrul Fericirii?

Kinetoterapia mai poate fi întâlnită și sub denumirile de chineziterapie sau kinetologie medicală. Kinetoterapia reprezintă un tip de gimnastică medicală. În traducere, termenul 'kinetoterapie" înseamnă terapie prin mișcare.

Evaluarea pacienților

Kinetoterapeuții de la Centrul Fericirii tratează, în special, pacienții care au avut accidente, au suferit anumite intervenții chirurgicale sau au alte probleme de sănătate care influențează felul în care aceștia se mișcă. În primul rând, kinetoterapeuții trebuie să evalueze starea pacientului în ceea ce privește puterea musculară și gradul de flexibilitate. În cazul accidentărilor sau anumitor handicapuri, kinetoterapeuții noștri vor cere diagnosticul emis de medicul de specialitate precis al bolii sau afecțiunilor de care suferă pacientul respeciv.

Dezvoltarea unui plan de tratament

După diagnosticarea traumelor pacientului, kinetoterapeutul va pregăti un plan de tratament. Acesta poate include menținerea unei poziții corecte și creșterea forței și flexibilității prin exerciții fizice. De asemenea, kinetoterapeutul va încearca să diminueze traumele sau să menajeze zona accidentată învățând pacientul să aplice mișcări diferite în activitățile sale zilnice, mișcări care evită stresarea acelei zone.

Monitorizarea progresului înregistrat de pacient

Pe măsură ce planul de tratament este implementat, kinetoterapeutul monitorizează progresul pacienților și încearcă să stabilească rezultatele pozitive. În cazul unui răspuns nesatisfacator, el ajustează tratamentul după cum este necesar.

Educarea pacientilor

Kinetoterapeuții Centrului Fericirii oferă sfaturi practice beneficiarilor pentru ca aceștia să își mențină sănătatea prin mișcare și activitate fizică de durată și continuă.

Produse din shop

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii