lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Terapia biofeedback | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Biofeedback

Terapia BIOFEEDBACK

 

Biofeedback-ul este o tehnică modernă de tratament prin care clientul învață să-și recapete controlul asupra funcțiilor fiziologice, dobândind simultan un rol activ în restabilirea sănătății proprii.

În orice boală apar deteriorari ale cel puțin uneia dintre funcțiile de baza. Biofeeback-ul se bazează pe principiul că, prin intervențiile conștiente asupra funcției respiratorii, asupra activității cardiace ori a undelor cerebrale se poate parcurge drumul de la boala către însănătoșire.

bopfeedback-loopBiofeedback-ul este o terapie prin care se ameliorează starea organică, pornind de la aspectele mental-emoționale. Cu ajutorul unor dispozitive sensibile și a unor programe computerizate se pot face analize și interpretări elaborate ale reacțiilor individuale, vizând interacțiunile dintre individ și mediu ori intercondiționările dintre fizic și mental. Un astfel de sistem ultramodern, folosit în cadrul terapiei Quantum, este reprezentat de aparatul Indigo.

quantumworldvision

O EVALUARE COMPLETĂ ȘI COMPLEXĂ:

Ca orice metodă curativă holistică, terapia Quantum pleacă de la regula că îmbolnăvirea unui organ sau sistem reflectă, de fapt, o dizarmonie la nivelul întregului organism. În consecință, evaluările efectuate cu ajutorul dispozitivului Indigo privesc nu doar afecțiunea în sine, dar și indicatori asociați cu prezența agenților patogeni, nivelul de oxigenare și hidratare, energia psihică, sensibilitatea alergică, starea imunitară, dizarmoniile biocâmpului, influența traumelor suferite, starea traseelor energetice, nivelurile hormonale, deficitele și necesitățile nutriționale. În urma acestei măsuratori complete și non-invazive, care durează doar o oră, se conturează strategia de terapie, în aplicarea căreia clientul are un rol activ.

biorezonantaETAPELE TERAPIEI INTEGRATE QUANTUM- INDIGO:

Strategia de terapie este una graduală, desfășurată în 5 etape:

1. Fiind vorba despre un demers care acordă un rol esențial psihicului, primul pas în terapia INDIGO este conștientizarea cauzelor bolii și implicarea subiectului în efortul de vindecare, vizându-se aspectele mental-emoționale, pentru o influență cât sporită asupra impregnărilor subconstiente.

2. O a doua etapă o constituie detoxifierea și deblocarea energetică, pentru ameliorarea biocampului.

3. La cel de-al treilea pas se acționează pentru reechilibrarea organică, prin mijlocirea nutriției și a suplimentelor alimentare.

4. In partea a patra se urmărește atingerea unui tonus fizic, energetic și mental superior, prin folosirea mijloacelor oferite de catre homeopatie.

5. Ultima etapă țintește către menținerea sănătății și prevenirea dezechilibrelor, cu ajutorul consilierilor periodice.

indigo-logoINDIGO NE AJUTĂ ÎN ALEGEREA STILULUI ALIMENTAR POTRIVIT:

Orice persoană care a avut nevoie vreodată să facă schimbări alimentare, fie din motive medicale, fie estetice sau chiar spirituale, poate confirma că s-a lovit de un obstacol: fiecare sistem, începând cu macrobiotica și terminând cu dieta vegană susține că deține adevărul în ceea ce privește nutriția optimă a omului. Fiecare dintre ele, chiar și omnivorismul, poate aduce argumente pertinente. Deasupra acestor modele nutriționale se află axioma că, întotdeauna, dieta trebuie adaptată la nevoile individului. În funcție de particularitățile persoanei, se va stabili ceea ce e potrivit, pentru suplinirea carențelor și prevenirea exceselor. Doar în acest fel pot fi privite terapiile nutriționale, în tratamentul unor boli cronice precum astmul, alergiile, ateroscleroza, diabetul sau afecțiunile proliferative. Orice dieta va fi personalizată. Dar aici apare o mare problemă: ar dura prea mult ca, prin încercări suscesive, să experimentăm efectul fiecărui aliment sau supliment nutritiv!

indigoProduse din shop

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii