lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Utilizare site | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Utilizare site

Utilizare site
Accesul/ vizitarea acestui website
de catre dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga întelegere (contractul) dintre părți.

SC CASA FERICIRII SRL , în calitate de autor/proprietar/ administrator al site-ului www.centrulfericirii.ro denumit generic Site îsi rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această sectiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

SC CASA FERICIRII SRL nu poate garanta disponibilitatea și funcționalitatea permanentă a site-ului. SC CASA FERICIRII SRL nu își asumă în nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea și integritatea datelor afisate pe site și nici pentru greșelile de afișare. În eventualitatea în care există erori sau dacă datele au fost introduse greșit în baza de date, SC CASA FERICIRII SRL nu poate fi tras la răspundere. De asemenea, SC CASA FERICIRII SRL nu își asumă răspunderea pentru folosirea www.centrulfericirii.ro sub falsa identitate și nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastră de către altcineva folosind datele dvs de identificare.

SC CASA FERICIRII SRL acordă permisiunea, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atâta vreme cât aceste link-uri nu sunt folosite într-un context ce ar descrie SC CASA FERICIRII SRL într-o manieră falsă, greșită sau jignitoare. Licența acordată nu va permite asocierea mărcii “Centrul Fericirii” cu alte mărci sau nume terțe și nici folosirea mărcii “Centrul Fericirii” în scopuri proprii de promovare fără acordul prealabil în scris al SC CASA FERICIRII. SRL
Conținutul site-ului, integral sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în orice alte scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al SC CASA FERICIRII SRL.

 

Condiții de utilizare. Garanții

Site-ul este furnizat de către SC CASA FERICIRII SRL așa cum este și atât cât este disponibil. SC CASA FERICIRII SRL nu garantează că Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele centrulfericirii.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial daunator. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, SC CASA FERICIRII SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului său ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. SC CASA FERICIRII SRL nu este răspunzător pentru erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC CASA FERICIRII SRL nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site.

 

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.


Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atăt timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintător, defăimator, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale SC CASA FERICIRII SRL sau ale unor terțe parti, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă, sau orice altă forma de spam. SC CASA FERICIRII SRL își rezervă dreptul, dar nu și obligatia, de a îndepărta sau edita o astfel de înformație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, dacă nu este altfel specificat, acordați SC CASA FERICIRII SRL licența/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licentiabil de a publica pe site-ul centrulfericirii.ro. Declarați pe proprie răspundere și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terță parte si că veți despăgubi integral SC CASA FERICIRII SRL sau partenerii/ afiliații sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisă.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

SC CASA FERICIRII SRL respectă drepturile intelectuale ale unor terțe persoane. Dacă , în oricare circuumstanță, considerți că munca dumneavoastră a fost reprodusă de o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, va rugam ne adresați o notificare care să cuprinda:

* semnatura fizică sau electronică a persoanei autorizate să reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciați că au fost încalcate;
* o indicare a locației pe Site unde apreciați că aceste drepturi au fost încălcate;
* adresa, numărul de telefon și adresa dumneavoastră de e-mail;
* o declarație pe proprie răspundere conform căreia sunteți convins că utilizarea în disputa nu a fost autorizată de deținătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
* o declarație notarială pe proprie răspundere conform căreia acționati cu bună credință, că notificarea este completă       și corectă și că sunteți deținătorul drepturilor sau acționați în numele său.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii