lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Despre Centrul Fericirii | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Despre noi

Despre Centrul Fericirii

Centrul fericirii este primul centru de transformare integrativă și wellbeing în care orice om poate să-și îndeplinească un obiectiv personal sau/și profesional sau să-și rezolve o situație de viață pentru evoluția sa.

 

banner-centrul-fericirii

Cum facem asta?

  • prin pachete integrative de transformare
  • prin sesiuni specitifce sustinute de specialisti ca: nutritionisti, medici, fitoterapeuti, biofeedback terapeuti, psihoterapeuti, coach-I, psihologi, fiziokinetoterapeuti
  • prin workshop-uri/training-uri/cursuri de dezvoltare si formare
  • prin servicii pentru fizic: exercitii fizice, masaj, remodelare corporala, infrumusetare, detoxifiere,
  • prin produse sanatoase: suplimente alimentare naturale si bio, cosmetice
  • prin mediu de suport
  • prin evenimente de informare si socializare

centrul fericirii caramfil

Credem că fiecare om poate să evolueze continuu și să obțină împlinire personală prin maximizarea și atingerea potențialului integrat între toate ariile vieții. Acest crez îl reprezintă viziunea noastră.

Misiunea noastră este de a crea și dezvolta un mediu inspirațional, energizant, echilibrat și de suport pentru transfromarea, dezvoltarea și împlinirea personală integrată a oamenilor.

Mediul pe care l-am creat cu și pentru oameni este destinat transformării pozitive a oricărui om dornic de evoluție. La noi, în Centrul Fericirii, te umpli de vitalitate, te simți mai echilibrat, mai încrezător de fiecare dată și pleci transformat!

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii