lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Servicii de coaching | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Coaching

COACHING

Conform ICF (International Coach Federation) coaching-ul reprezintă un parteneriat care se creează între coach și clientul/clienții săi. În acest parteneriat, printr-un proces creativ de provocare a gândirii, clientul devine inspirat să-și maximizeze potențialul personal și profesional.

icf centrul fericiriiCoaching-ul este un proces foarte revelator mai ales pentru client, dar și pentru coach. Este singurul proces în care clientul și cel care susține procesul (coach-ul) se află pe poziții de egalitate în timpul procesului. Coach-ul nu dă sfaturi, nu induce clientul pe un anumit drum sau etalează vreun mod de gândire propriu! Un coach se va folosi întodeauna de creativitate, încredere, empatie, prezență, comunicare și va stimula conștientizările clientului său. Le va face toate acestea cu mare responsabilitate susținându-și clientul său pe tot acest parcurs și ajutându-l să-și maximizeze potențialul. Clientul este expertul în viata lui, iar coach-ul este expert în a crea un mediu potrivit, în a fi prezent, empatic și în a comunica eficient prin diverse mijloace astfel încât clientul să-și atingă obiectivele propuse.

De ce să vii la coaching? Ce rezultate veți avea tu și/sau echipa ta? Iată niște statistici:

beneficii-coachingOamenii vin la coaching din multe motive dar principalul motiv este că ei vor să schimbe sau să îmbunătățească ceva în viața lor.Iată doar câteva dintre aspectele la care te pot susține în evoluția ta personală sau profesională cu ajutorul procesului de coaching:

 

cu-ce-te-ajut-in-coachingCoachii noștri sunt:

Produse din shop

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii