lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Remodelare corporală | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Remodelare corporală

Remodelarea corporală include toate tehnicile și procedurile prin care se obține sculptarea uneia sau mai multor zone ale trupului, prin eliminarea îesutului adipos și a celulitei și tonifierea mușchilor și a pielii.

Tehnicile de remodelare uzuale cuprind proceduri de: electrostimulare, presoterapie, vacuum corporal, masaj transdermic, ultrasunete și împachetări cu substante active anticelulitice și cu efect de elasticizare a pielii.

Prin aplicarea corectă a câtorva tehnici combinate de remodelare corporală se poate slăbi cu până la 50% mai mult și mai repede decât doar prin dieta și sport. Iar cu ajutorul nutriției și sportului rezultatele vor fi de GARANTATE 100%!

Este importantă o planificare pe termen lung a ședințelor de remodelare combinate cu sport și nutriție. Doar cu perseverență se pot obține rezultate. Doar câteva ședinte de remodelare corporala, izolate și scurte, chiar dacă pot fi mai puțin costisitoare, vor avea un efect cu mult diminuat, față de un program combinat, etapizat, de slăbire și tonifiere. Este importantă perseverența și adoptarea unui stil de viață sănătos pe parcursul programelor de remodelare corporală.

Produse din shop

Vezi toate produsele din categoria Remodelare corporală

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii