lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Cum sa ai grija de pielea terna toamna | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Cum sa ai grija de pielea terna toamna

Primavara si toamna sunt anotimpurile cu temperaturi de tranzitie, care pot afecta sanatatea noastra, dar si pielea, fiind cel mai expus organ.

Daca vara avem grija sa nu ne ardem pielea de la expunerea intensa la soare, iarna ne ferim de frig si de tenul uscat, toamna trebuie sa evitam tenul tern, obosit.

Pielea terna pare obosita, imbatranita, deshidratata, nesanatoasa. Daca treci prin astfel de perioade, probabil ca iti este tare dor de zilele in care pielea ta era radioasa si tanara. Dar zilele acelea nu au disparut! Le poti readuce inapoi, daca tii cont de sfaturile noastre.

Pasii de baza pentru o ingrijire optima in aceasta perioada sunt:

  • demachierea dimineata si seara;
  • hidratare dimineata si seara;
  • exfolierea delicata a pielii de 2 ori pe saptamana;
  • nu uita sa adaugi crema cu SPF in fiecare sezon, nu doar vara!

Un alt secret de cum ai grija de pielea terna la inceput de toamna, cauta produse cu acid glycolic, care iti vor conferi un aspect luminos, stralucitor, elastic, tanar si hidratat.

Nu uita ca ingrijirea pentru o piele stralucitoare toamna are nevoie si de o masca potrivita tenului tau, cel mai indicat ar fi sa fie hidratanta. Ingredientele naturale, pe care le ai deja in camara, iti pot ajuta tenul sa iasa cu bine din incercarile anotimpului rece. Incepe de pe acum sa aplici masti homemade pentru hidratare si catifelare, ca sa te asiguri ca pielea ta are parte de toti nutrientii de care are nevoie. Iti recomandam in mod special mastile cu miere si avocado, dar si pe cele cu ulei de masline, pentru ca hranesc profund tenul si indeparteaza impuritatile.

Nu in ultimul rand, pentru a avea o piele sanatoasa toamna: cauta fonduri de ten care nu matifiaza, ci unele cu texturi luminoase si mai ales fa sport!

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii