lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Pregateste-ti tenul pentru primavara | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Pregateste-ti tenul pentru primavara

Primavara tot incearca sa vina si incet, incet isi va face simtita prezenta. Natura va capata culoare, iar soarele va straluci si ne va incalzi chipurile.

Iata 5 pasi simpli si la indemana prin care sa iti pregatesti pielea pentru zilele insorite ce vor veni curand.

  1. Demachierea zilnica a tenului, dimineata si seara: un pas extrem de important pentru sanatatea si luminozitatea tenului. De cele mai multe ori acest pas extrem de important nu este luat in considerare. Seara ori adormim fara sa ne demachiem, dimineata nu multe femei inteleg de ce e necesar sa curatam impuritatile produse de ten pe timpul noptii.

  2. Exfolierea saptamanala - o data pe saptamana este important sa exfoliezi celulele moarte, pentru a avea un ten luminos, iar crema hidratanta va intra in profunzimea pielii.

  3. Hidratare si protectie UV - ziua, alege o crema potrivita tipului de piele (dar mai putin grasa decat cea folosita pe timpul iernii) si care sa ofere protectie solara, razele UVA si UVB fiind responsabile cu imbatranirea prematura a tenului, inca de la primele raze de soare. Nu uita de crema de seara, al carei efect este potentat de faptul ca procesul de regenerare a pielii este mai rapid pe perioada noptii.
  4. Alimentatia - un regim alimentar corect reprezinta, de fapt, primul pas catre o piele sanatoasa si luminoasa. Include in dieta ta zilnica alimente bogate in vitamine si nutrienti benefici sanatatii tenului.
  5. Masajul facial

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii