lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Afla cum poti sa ai sprancene perfecte cu cea mai maturala metoda de conturare. Ce trebuie sa stim inainte de a alege procedura de microblading. | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Afla cum poti sa ai sprancene perfecte cu cea mai naturala metoda de conturare. Ce trebuie sa stim inainte de a alege procedura de microblading.

Cristina Tutu - Make up Artist Centrul Fericirii

De ce este microblading-ul, chiar si pentru mine, o prima optiune? Deoarece este cea mai naturala metoda de conturare a sprancenei, aceasta procedura reproducand firul de par foarte natural pornind de la forma, curbura, culoare si grosime astfel incat diferentele sunt aproape insesizabile. In acest articol voi sintetiza lucrurile pe care ar trebui sa le stiti inainte de a va decide sa apelati la aceasta procedura.

- in primul rand, nu se recomanda persoanelor care au diabet zaharat, infectii cutanate, tratamente cu anticoagulante, nici persoanelor care urmeaza chimioterapie sau au herpes ori psoriasis in perioada activa, sunt insarcinate, au hepatita, sunt pe tratament cu cortizon, nici celor care prezinta diferite alergii sau pur si simplu nu au nevoie. Pun accent pe acest ultim subpunct si va sfatuiesc sa nu va incapatanati in cazul in care aveti o spranceana bogata si frumoasa natural, mergeti la stilizare sprancene si este absolut suficient, nu urmati niste tertipuri care nu vi se potrivesc!

- se recomanda persoanelor carora din varii motive nu le mai creste firul de par din spranceana, persoanelor care s-au pensat prost timp indelungat si au ramas cu o forma incorecta, acolo unde exista o asimetrie evidenta si necesita corectie, celor care au ramas fara par in urma chimioterapiei, persoane care nu doresc sa se machieze zilnic sau au alergie la produsele cosmetice conventionale.

- are avantajul de a nu fi o procedura permanenta, pigmentul rezista intre 6 luni si 2 ani. Este ideal in cazul in care dupa o perioada de timp se intampla sa ne dorim o alta forma sau sa nu mai dorim procedura deloc si atunci pigmentul va iesi de la sine. In nici un caz nu recomand machiajul permanent (tatuaj) pe fata deoarece va ramane pe piele toata viata, iar culorile vor migra in rosu sau albastru si nu poate fi indepartat decat prin proceduri dificile de laser sau prin alte tehnici care sunt costisitoare si incomode. De asemenea, nu este de ignorat faptul ca in timp pielea isi pierde din elasticitate, iar tatuajul nu va mai fi pozitionat unde trebuie.

Machiaj semipermanent (micropigmentare/microblading) rezista 6 luni-2 ani.

Machiaj permanent (tatuaj cosmetic) –toata viata.

- daca aveti ten uscat sau matur, pigmentul va rezista mult mai bine decat pe un ten gras unde excesul de sebuum va impinge pigmentul in afara pielii mai devreme. In acest caz intretinerea se face mai repede.

- in cazurile normale durerea este suportabila deoarece se folosesc anestezice externe. Pe o scala de la 1-10 majoritatea clientelor se situeaza undeva la maxim 3, sigur ca depinde si de sensibilitatea fiecareia sau de alti factori individuali.

- in cazurile normale daca totusi resimti o durere mai mare inseamna ca lama este introdusa mult prea adanc, este foarte important ca aceasta sa se introduca in stratul bazal al epidermei si nu mai jos. Alegeti cu seriozitate tehnicianul potrivit, faceti cercetare si purtati o discutie, in prealabil, cu acesta in cadrul careia nu va sfiiti sa intrebati absolut orice nelamurire. Un profesionist adevarat va raspunde tuturor curiozitatilor si intrebarilor dumneavoastra si o va face cu sinceritate.

-culoarea potrivita a pigmentului este cea a firului natural de par, daca se foloseste alta culoare se vor vedea diferente si va arata inestetic. Nu va incapatanati sa va abateti de la regulile generale si nici nu vopsiti sprancenele inainte.

- este important ca forma sa te avantajeze, sa fie conforma fizionomiei si sa respecte anumite masuratori. Inainte de procedura, aceasta se deseneaza si conveniti impreuna cu specialistul forma finala, veniti cu sugestii personale dar nu uitati sa fiti deschise la sfatul si recomandarile specialistului. Daca ceva va nemultumeste, acela este momentul oportun pentru a fi comunicat.

- se pot corecta tatuaje vechi, dar necesita o consultatie in prealabil.

- procesul trebuie sa fie unul placut si, pentru ca va fi unul cu emotii, este important sa rezonati cu tehnicianul ales si mai ales sa-i impartasiti toate impresiile si gandurile. Acesta trebuie sa va raspunda cu drag si sa va linisteasca.

- dupa procedura este de evitat contactul cu apa, sauna, produsele demachiante si cosmetice pana la vindecare, iar dupa, se recomanda evitarea expunerii la soare, a aplicarii produselor cosmetice si de asemenea, de evitat este si demachierea intensa asta pentru a spori rezistenta in timp a pigmentului.

-orice specialist care se respecta va inmana clientului la sfarsitul procedurii crema de intretinere care se foloseste intr-un strat subtire pana la vindecare.

-dupa trei, patru saptamani se revine la retus unde se pot face ajustari de forma si culoare.

Recomand aceasta procedura acolo unde este necesara, nu uitati, sprancenele reprezinta 60% din fizionomie si sunt foarte importante, rezultatul poate fi unul spectaculos si transformational care va poate schimba aspectul, mimica, nivelul increderii de sine chiar si in viata de zi cu zi. Asadar, nu fiti zgarcite cu voi insiva, apelati la specialisti bine pregatiti, setati-va asteptari reale si va garantez ca veti fi foarte incantate de rezultat.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii