lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Beneficiile tratamentelor wellbeing | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Beneficiile tratamentelor wellbeing

In traducere liberă, wellbeing înseamnă „să te simți bine”, e starea pe care o avem atunci când suntem împliniți și fericiți în viața personală și profesională. Este un concept pe care îl poți transforma în realitate dacă îți dorești cu adevărat să obții echilibrul în viață. Nu este un drum ușor, dar este un drum la capătul căruia vei deveni o persoană optimistă, puternică, productivă și care va împăca cu succes provocările vieții profesionale cu bucuriile date de familie și prieteni.

 

Tipuri de wellbeing 

Fiecare definește în mod diferit starea de bine care îi face fericiți. Trebuie să înțelegem că singurii responsabili pentru fericirea noastră suntem doar noi, nu cei din jur. Pentru a ajunge la o stare de bine generală și să o putem menține, e necesar să fim împăcați pe toate planurile:

1. Sănătate: orice om sănătos este un om fericit (conceptul integrează sănătatea fizică și psihică).

2. Carieră: dacă ai un loc de muncă la care te duci cu drag și îți place ceea ce faci, atunci cu siguranță vei fi fericit.

3. Financiar: stabilitatea și independența financiară sunt factori cheie care contribuie la starea de fericire de zi cu zi.

4. Social: se referă la calitatea relațiilor pe care le avem cu cei din jur (prieteni, familie, cunoștințe, colegi de muncă etc.)

5. Comunitate: se bazează pe ideea ca poți fi fericit doar dacă oferi și celor din jur (cât de implicat ești în dezvoltarea comunității din care faci parte.)

Cum te ajută tratamentele wellbeing să devii fericit

Un program eficient de wellbeing trebuie să acționeze asupra tuturor factorilor ce influențează starea de bine a unei persoane. De cele mai multe ori, luăm stresul de la muncă acasă, iar acest lucru ne afectează viața personală. Conceptul de wellbeing presupune să trăim în armonie deplină cu tot ce se întâmplă în viața noastră și se bazează pe înțelegerea și dobândirea echilibrului dintre viața personală și cea profesională. Un om fericit este un om productiv, care are timp pentru familie și prieteni, se dezvoltă personal, îți atinge obiectivele și soluționează problemele care apar cu calm și eficiență.rezultate-corporate-wellbeing

Centrul Fericirii aduce în exclusivitate în România CORPORATE WELLBEING PROGRAMS, prin care companiile își pot ajuta angajații să aibă o viață mai bună. Scopul programului Wellbeing este atingerea echilibrului între viața personală și cea profesională și se adresează celor 5 arii principale care contribuie la starea de bine a fiecărei persoane:

  • fizică: nutriție, sport, evaluare stil de viață
  • emoțională: managementul stresului, echilibru emoțional
  • vocațională: dezvoltare personală, stabilirea și atingerea obiectivelor
  • educațională: creșterea performanțelor profesionale
  • socială: eficiența comunicării, relaționarea cu cei din jur

CORPORATE WELLBEING PROGRAMS ajută la dobândirea stării de bine, de fericire și de creștere a performanței angajaților prin servicii individuale la birou, training-uri și workshop-uri, programe integrative de grup și evenimente speciale.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii