lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Drumul către transformare și fericire | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Drumul către transformare și fericire

În urmă cu câteva luni, eram cu totul altă persoană: o versiune a mea pe care nu aş numi-o cea mai optimistă, echilibrată sau încrezătoare. Eram dominată de o stare de letargie şi debusolare completă, pe care refuzăm să o conştientizez. Această stare a venit ca urmare a faptului că am decis să renunţ la o facultate care nu mi-a plăcut încă de la început şi în al cărei domeniu ştiam că nu voi lucra niciodată. Nu ştiam cu certitudine ce îmi doresc să fac cu adevărat, singură direcţie constituind-o faptul că îmi doream să lucrez cu oamenii şi să am posibilitatea să îi ajut.

Aşa se face că o persoană foarte dragă mie, m-a îndrumat, susţinut şi încurajat spre a urmă cursul de ,,Consilier în dezvoltare personală” la Centrul fericirii. De aici a început drumul meu către transformare, autodescoperire şi.. fericire. J

Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător şi acest lucru mi s-a dovedit încă o dată când mi s-a oferit oportunitatea de a lucra în recepţia Centrului fericirii. M-a încântat încă din prima clipă ideea de a contribui prin muncă mea la transformarea şi fericirea oamenilor şi de a le oferi suport în a-şi atinge obiectivul.

A lucra într-un mediu în care se urmăreşte evoluţia continuă, împlinirea personală şi maximizarea potențialului integrat în toate ariile vieţii, m-a angajat şi pe mine unui proces transformational, atât fizic cât şi de dezvoltare personală şi profesională.

Transformarea fizică a constat în pierderea unor kilograme în plus, (unsprezece să fiu mai exactă), acumulate în perioada despre care am vorbit la începutul articolului. Unul dintre lucrurille care m-au motivat să acţionez în acest sens, a fost faptul că zi de zi am interacţionat cu femei, care cu ajutorul pachetelor transformaţionale au reuşit să îşi îndeplinească obiectivul și să ajungă la forma fizică dorită. Privind în jur, am fost inspirată și am realizat că dispun și eu , la rândul meu, de resursele necesare pentru a reuși. Astfel, am început să urmez un program nutrițional potrivit mie, să fac antrenamente sportive personalizate și să iau suplimentele recomandate. După scurt timp, rezultatele au început să se vadă, măsurate atât prin scăderea în kilograme și centimetri, cât și prin creșterea încrederii în mine, prin recăpătarea vitalității și prin energia adusă de acest stil de viață sănătos. Nu a fost un proces ușor, însă m-a ajutat foarte mult suportul celor din jur și am învățat că acțiunile disciplinate aduc cu sine rezultate garantate.

Simt că am evoluat din punct de vedere personal la nivel de răbdare și comunicare; am învățat să fiu mai atentă la detalii și mai receptivă când vine vorba de critica constructivă. Profesional, sunt fericită să fac parte dintr-o echipă unită, formată din oameni care și-au unit forțele pentru atingerea unui scop atât de nobil și de la care învăț în fiecare zi cum să îmi depășesc limitele. Lucrând cu oamenii, fiecare zi este diferită și vine cu lecții și povești de viață diferite. De asemenea, mă simt împlinită și bucuroasă de fiecare dată când văd rezultatele imediate ale unei vizite la Centrul fericirii, masurate în zâmbetele clienților nostri. Toate aceste lucruri puse laolaltă îmi alimentează încrederea și ancorează echilibrul, pe care le credeam atât de greu de atins cu ceva timp în urmă.

Am ales să împărtășesc astăzi drumul meu către transformare și fericire pentru a contura imaginea unui astfel de proces din perspectiva unei persoane din interiorul Centrului Fericirii. Totodată, îmi doresc să reprezint un exemplu viu că într-un mediu potrivit, orice persoană poate evolua și își poate găsi resursele pentru a realiza ceva, chiar și într-un moment de cumpănă al vieții sale.

Cu drag,

Bianca

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii