lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Mananca legume si fructe din Romania. Afla ce gasesti in piata primavara. | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Mananca legume si fructe din Romania. Afla ce gasesti in piata primavara.

A venit primavara si, pentru ca ne apropiem de sezonul cald, este momentul sa renuntati la fructele si legumele de import si sa alegeti sa le consumati pe cele care se fac acum, in Romania.

Genetic vorbind, este recomandat sa mancam alimente de pe meleagurile noastre, iar nutritionistii recomanda consumul acestora cat mai BIO. Asa ca daca aveti ocazia sa le cumparati de la tarani, faceti-o.

Ce mancam in luna MARTIE

Pamantul de-abia incepe sa se incalzeasca, asa ca luna martie este una mai rece, in care puteti gasi in piata spanac, urzici, marar, ceapa verde, loboda, untisor, frunze de papadie si usturoi verde.

Spanacul si urzicile sunt foarte bogate in fier, asa ca este musai sa le consumati, mai ales ca acum se gasesc din abundenta.

Ce mancam in luna APRILIE

Ridichile proaspete apar acum la tarabe si puteti sa le folositi in salate cu incredere. Aceste legume sunt foarte apreciate pentru continutul lor ridicat de vitamina C, acid folic si potasiu, dar si pentru continutul mediu de vitamina B6, riboflamina, magneziu, cupru, zinc, fier si calciu. Ridichea de luna contine si foarte multi antioxidanti si este ideala de consumat daca te confrunti cu astenia de primavara, avand in vedere toate vitaminele pe care le contine. Este de asemenea si un bun detoxifiant si intaritor al imunitatii.

De asemenea, tot in aprilie apar corcodusele, merele verzi si perele.

Ce mancam in luna MAI

Luna mai este un rai cand vine vorba de varietatea legumelor si fructelor proaspete pe care le gasim in Romania. De-acum gasim in piata rosii, castraveti, vinete, morcovi, sfecla rosie, gulii si rozmarin. Apar si ciresele de mai, capsunele, chiar si zmeura.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii