lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: In ce perioada a zilei este bine sa faci sport | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

In ce perioada a zilei este bine sa faci sport

Miscarea poarta un rol foarte important in viata noastra de zi cu zi, insa trebuie urmate sfaturile specialistilor. Si programul in care mergem la sala trebuie stabilit potrivit, astfel incat sa nu fie afectate orele de somn si calitatea acestuia.

Specialistii au realizat prin experimente ca exercitiile realizate cu mai putin de trei ore inainte de ora de culcare pot duce la amanarea somnului.

Cand faci miscare inima bate mai tare pentru a pompa sange catre muschi. Astfel, creste circulatia sangelui in corp, inclusiv catre creier pentru a creste totodata energia si starea de alerta. Mai mult, in timpul antrenamentelor corpul elimina anumiti hormoni inclusiv adrenalina si noradrenalina. Acesti hormoni duc la cresterea ritmului cardiac, energiei si metabolismului, toate acestea fiind ideale pentru un antrenament reusit, dar nu tocmai favorabile cand vine vorba de somn.

Nu exista o perioada buna din zi in care este recomandat sa te antrenezi, de aceea este foarte important sa fii consecvent. Nu vei vedea rezultate mai bune daca faci exercitii dimineata, dupa amiaza sau seara, ci atunci cand esti consecvent in actiunile tale. In plus, cu cat antrenamentul este mai intens, cu atat iti va fi mai greu sa adormi. De exemplu, daca ridici greutati sau faci cardio chiar inainte de ora de culcare, cel mai probabil te vei confrunta cu dificultatea de a adormi, din cauza corpului care este plin de energie.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii