lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Cum sa bei apa mai des? | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Cum sa bei apa mai des?

Apa este cea care ajuta corpul sa functioneze corespunzator sistim cu totii importanta acesteia pentru sanatate, insa nu o luam serios, poate. Organele, muschii si articulatiile au nevoie de apa pentru a functiona sanatos. 

Frumusetea vine din interior si nu este doar un mit, este o realitate. Un corp nu poate fi frumos, daca este bolnav. Apa are efecte majore asupra organismului si chiar asupra tenului, pielii, asadar asupra frumusetii.

Cu siguranta auzim peste tot ca trebuie sa consumam zilnic minim 2 litri de apa/zi, insa din pacate, multe persoane nu pot bea apa, iar noi avem cateva sfaturi pentru a te ajuta:

  1. poti bea ceai sau cafea - insa fara frisca sau zahar. 2 cesti/zi sunt recomandate, insa pe langa acestea trebuie consumata si apa, pana la cei 2 litri recomandati;
  2. consuma apa din fructe si legume;
  3. adauga lamaie daca nu poti bea apa simpla;
  4. ia cu tine mereu o sticla cu apa oriunde te duci, incet, incet iti vei crea un nou obicei de a bea apa;
  5. consuma alimente sarate, insa nu exagera. Gustarile sau alimentele sarate te vor face sa simti nevoia de cel putin un pahar cu apa. Poti incerca nucile sau alunele sarate, acestea fiind surse ideale de proteine si fibre, omega-3 si vitamina E potrivite pentru sanatate. Dar nu exagera consumandu-le pentru ca au foarte multe calorii.

Consumul de lichide ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva germenilor, fiind de asemenea un factor ideal pentru piele. De asemenea, atunci cand bem apa in cantitatea necesara si recomandata, corpul este ajutat sa slabească, iar astfel scad sansele aparitiei pietrelor la rinichi.

Incearca sa faci cele 5 lucruri de mai sus timp de 21 de zile, iar totul devine un obicei si nu iti va veni sa crezi.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii