lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Importanta sportului in viata noastra activa | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Importanta sportului in viata noastra activa

Cu totii stim ca miscarea si sportul aduc numai beneficii in viata noastra, atat pentru minte, cat si pentru corp, mai ales cand avem un stil de viata activ, cu un job de birou solicitant psihic.

Lucrand zilnic, sportul aduce in viata noastra o stare de bine. Te simti fresh, energica si gata sa infrunti task-urile zilnice, atat cele de la birou, cat si cele din viata personala.

Specialistii ne recomanda 30 minute de sport zilnic, insa daca programul nu iti permite, macar de 3 ori pe saptamana poti merge la sala, poti alerga in parc, vremea iti permite inca sau poti alege inotul intr-o piscina.

Beneficii ale sportului in viata noastra:

  • creste coeficientul de inteligenta;
  • lungeste durata de viata si imbunatateste calitatea ei;
  • aduce pozitivitate;
  • intareste inima si ritmul cardiac;
  • pune sangele in miscare;
  • ne ajuta sa ne depasim limitele;
  • ne dinamizeaza viata.

Mai mult decat atat, cercetatorii explica faptul ca sportul ajuta la cresterea respectului de sine si increderii in forțele proprii si consolideaza calitatile de lider.

Sa nu uitam faptul ca sportul e bun si pentru a creste imunitatea, dar si pentru reglarea metabolismului organismului uman; pentru eliminarea, cu ajutorul procesului de transpiratie, a grasimilor, toxinelor si impuritatilor din organism.

Concluzia ar fi ca sportul ar trebui sa fie o parte importanta a vieții, pentru ca existe multe beneficii, cateva fiind cele de mai sus. Indiferent de natura lui, sportul e foarte importat! Pe scurt, asa cum probabil auzi zi de zi: pentru o viata sanatoasa, fa miscare cel putin 30 de minute pe zi!

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii