lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Cum poti sa traiesti o viata frumoasa? | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Cum poti sa traiesti o viata frumoasa?

Lumea in care traim are la baza principiul dualitatii: alb-negru, sus-jos, trecut-viitor, placut-neplacut, cald-rece etc. Pe de alta parte, realitatea este guvernata de ambele aspecte care duc la un echilibru. Pentru a trai complet si pentru a ne ajuta sa evoluam, avem nevoie atat de aspectele pozitive, cat si de opusul lor.

Iata sase actiuni pe care daca le accepti si inveti sa traiesti atat cu partea pozitiva, cat si cu partea negativa, ajungi sa traiesti o viata linistita si fericita.

A darui - a primi: dupa cum spune si zicala, pentru a primi ceva in viata, primul pas este acela de a oferi. Este bine sa fii un exemplu pentru cei din jurul tau, pentru a fi urmat. Si apoi va veni si recompensa ta.

Libertate - respectarea regulilor: suntem liberi sa ne exprimam, sa facem ceea ce ne dorim, sa spunem ce ne dorim, sa schimbam lucrurile asa cum ni le dorim. Insa pentru a beneficia de orice libertate, este nevoie sa respectam libertatea celuilalt. Aici intervine respectarea regulilor si pentru a trai linistit si fericit, e important sa respecti libertatea celui de langa tine.

Echilibrul - dezechilibrul

Echilibrul in viata de zi cu zi trebuie sa existe la orice nivel: social, familie, iubire, munca, alimentatie, sanatate, activitati etc. Insa pentru a invata cum sa echilibram toate actiunile noastre, trecem printr-un dezechilibru.

 

1 Response

  1. Destul de greu de gasit echilibrul in viata de zi cu zi.Dar odata ce reusesti sa te iubesti si sa te apreciezi si sa ii iei pe cei din jurul tau asa cum sunt fara a incerca sa ii schimbi, cred ca reusesti sa traiesti o viata frumaosa si linistita

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii