lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Studiu Centrul Fericirii: companiile au investit sute de mii de euro in programe de wellbeing pentru angajati in 2015 | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Studiu Centrul Fericirii: companiile au investit sute de mii de euro in programe de wellbeing pentru angajati in 2015

Centrul Fericirii, primul centru de transformare integrativa din Romania, a realizat in luna noiembrie un studiu pentru a identifica principalele companii si persoane publice care au contribuit in 2015 la fericirea si starea de bine a romanilor.

La studiu au participat 45 de companii medii, mari si foarte mari care si-au dorit ca angajatii lor sa se bucure de mai multe momente de sport si relaxare, precum si de oportunitati de dezvoltate personala si implicare activa in comunitate.

De asemenea, studiul a urmarit si identificarea personalitatilor din showbiz-ul autohton care au adus zambetul si voia buna pe chipurile si in casele romanilor in 2015.

Pentru a premia castigatorii, Centrul Fericirii a organizat, in data de 10 noiembrie, Gala „Happiness & Wellbeing Awards”, in cadrul careia au urcat pe scena reprezentanti ai companiilor care s-au implicat, prin proiecte dedicate, in a le oferi angajatilor pachete de wellbeing cu impact pozitiv asupra vietii lor profesionale si personale.

Jumatate dintre organizatiile participante la studiu au peste 500 de angajati, 20% numara intre 101-499 de angajati, iar 30% dintre companiile respondente au mai putin de 100 de angajati. In 2015, 20% dintre organizatii au investit peste 100.000 euro in fericirea si starea de bine ale angajatilor, atat la birou, cat si in afara locului de munca, 20% au alocat sume cuprinse intre 10.000-50.000 euro, iar 60% au investit sub 10.000 euro in programele speciale pentru angajati.

"Ne-am dorit ca, prin intermediul evenimentului Happiness & Wellbeing Awards, sa aplaudam meritul celor care au contribuit la starea de bine a romanilor la locul de munca si nu numai", a spus Florina Onetiu (Certified Coach si Fondator al Centrului Fericirii).

"Studiul ne-a aratat faptul ca 100% din companiile respondente considera ca programele de corporate wellbeing contribuie semnificativ la cresterea productivitatii, retentiei si eficientei angajatilor, precum si a nivelului general de satisfactie si apreciere al acestora in ceea ce priveste angajatorul."

In 2015, principalele servicii oferite de companii angajatilor au inclus: evenimente si workshop-uri de dezvoltare personala, programe de coaching, servicii de nutritie si masaj si terapii alternative.

Printre companiile responsabile, participante la studiu, se numara: ENGIE, Raiffaisen Bank, GDF Suez, Cetelem IFN, Genpact Romania, Henkel Romania, Life Care, Smithfield Romania, Synevo, Policolor, TotalSoft, ZENTIVA, Orange Romania, TELUS International Europe, Servier, Casa de Insolventa Transilvania, Ernst and Young Romania, Solver Training, SoftExpert Mobility, Bittnet Systems, Studio Moderna, Medical Devices & Diagnostics.

 

Laureatii categoriilor dedicate companiilor sunt:

Categoria Wellbeing Master @ work: Raiffeisen Bank, Smithfield Romania, CETELEM IFN, Orange Romania, TELUS International Europe.

Categoria No Stress & Happy @ work: Ernst and Young Romania, SoftExpert Mobility, Genpact Romania, GDF SUEZ.

Categoria Active & Happy @ work: Henkel Romania, Servier, TotalSoft, Life Care Corp.

Categoria Happy Out-Going: Solver Training, Synevo Romania, Studio Moderna, Bittnet Systems.

Categoria Happy Community: ZENTIVA, POLICOLOR, Casa de Insolventa Transilvania, Medical Devices & Diagnostics, CGS Romania.

De asemenea, pe podium au urcat si celebritati din domenii precum televiziune, muzica sau actorie, pe care romanii le considera „responsabile” pentru divertismentul din Romania.

Categoriile de premii pentru persoane publice cu impact pozitiv pentru starea de bine a romanilor sunt: Beautiful & Happy, Happy on TV, Happy on Stage, Happiest song, Life Happiness. Printre vedetele alese de public se numara: INNA, Andra, Horia Brenciu, Stela Popescu sau Catalin Maruta.

Centrul Fericirii este un proiect finantat prin fonduri europene si realizat la initiativa Primariei municipiului Alba Iulia.

Centrul Fericirii este primul loc din Romania care abordeaza fericirea integrativ si care are ca misiune sustinerea oricarei persoane care isi doreste o transformare pozitiva in viata sa prin: servicii de psihoterapie, coaching, evaluari de stil de viata, training, evenimente, nutritie, wellness, sport, programe integrative pentru slabit, detoxifiere, gasirea vocatiei, echilibrare psiho-emotionala, antreprenoriat etc.

Articol preluat de pe: http://www.smark.ro/articol/33766/studiu-centrul-fericirii-companiile-au-investit-sute-de-mii-de-euro-in-programe

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii