lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Slabire si remodelare corporala fara durere, cu rezultate de la prima sedinta – EXIMIA | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Slabire si remodelare corporala fara durere, cu rezultate de la prima sedinta – EXIMIA

Vesnica problema a femeilor ... nu sunt multumite de cum arata. Chiar si atunci cand sunt in cea mai buna forma a lor, tot nu sunt multumite si isi doresc mai mult. Ceea ce nu este un lucru rau.

Pe langa sport si o alimentatie sanatoasa, tratamentele de remodelare corporala de ultima generatie sunt cea mai buna metoda pentru un corp de invidiat. Mai ales ca vine vara, asa e?

Centrul Fericirii este dotat cu cele mai noi aparaturi pentru remodelarea corpului, scaderea in centimetri si disparitia celulitei si poti beneficia de tratamente de ultima generatie cu rezultate chiar dupa primul  tratament.

Unul dintre acestea este EXIMIA, aparatul care te va ajuta sa scapi de centimetri in plus.

De ce sa alegi tehnologia Eximia si care sunt beneficiile?

  • slabire intensiva localizata;
  • reduce celulita si reda fermitatea pielii;
  • diminueaza vergeturile;
  • drenaj limfatic;
  • detoxifiere.

Toate cele de mai sus le poti obtine si tu, daca alegi tratamentul Eximia la Centrul Fericirii.Combinatia dintre tehnologia de vacuum in 4 timpi, radiofrecventa monopolara si magnetoterapie reduce celulita in toate stadiile (celulita fibroasa, edematoasa, noduloasa) cu pana la 95%, reface elasticitatea si tonusul pielii cu pana la 80%, genereaza o intindere a pielii si oxigeneaza pielea.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii