lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: De ce este remodelarea corporală benefică? | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

De ce este remodelarea corporală benefică?

Remodelarea corporală include toate tehnicile și procedurile prin care se obține sculptarea uneia sau mai multor zone ale trupului, prin eliminarea țesutului adipos și a celulitei și tonifierea mușchilor și a pielii.

Tehnicile de remodelare cele mai uzuale cuprind procedurile de electrostimulare, masaj si împachetari cu substanțe active anticelulitice și cu efect de elasticizare a pielii, dar și aparate medicale, care au la bază ani de cercetare și tehnologii de ultimă oră, concepute special pentru a accelera procesul de transformare corporală spre a obține rezultate mai rapide și mai semnificative decât doar prin dietă și sport.

Bineînțeles, corpul fiecăruia dintre noi are particularități diferite și implicit nevoi diferite, la fel cum și obiectivele diferă de la o persoană la alta. De aceea, pentru rezultate optime se recomandă o evaluare corporală inițială, susținută de un specialist, în urma căreia să fie conceput un plan etapizat și susținut de remodelare corporală.

Care sunt beneficiile remodelării corporale?

  • Este non-invazivă și nu necesită recuperare.

Procedurile de remodelare corporală se realizează fără a fi necesară traversarea pielii (contrar celor chirurgicale) și nu afectează organismul. Prin urmare  nu este necesară nici recuperarea după practicarea sesiunilor.

 

  • Este avantajoasă din punct de vedere al timpului.

Știm cu toții că în societatea actuală, timpul este cea mai importantă resursă. Timpul alocat unei proceduri variază între 30 si 50 de minute, în funcție de natura acesteia, și este foarte avantajos în raport cu rezultatele pe care le oferă. Prin aplicarea corecta a cateva tehnici combinate de remodelare corporala se poate slabi cu pana la 50% mai mult si mai repede decat doar prin dieta si sport.

 

  • Are efecte pozitive asupra sănătății

Pe lângă efectul de slăbire și tonifiere, remodelarea își pune amprenta și asupra bunei funcționări a organismului. Procedurile au ca rezultat îmbunătățirea circulației sangvine, eliminarea apei în exces, a toxinelor și a metalelor grele, hidratarea tegumentului, eliminarea edemelor, reducerea senzației de picioare grele, decontracturarea și relaxarea musculaturii  , accelerarea metabolismului și creșterea nivelului de oxigen în organism.

 

 

  • Nu provoacă dependență

Odată ajunsă la rezultatele dorite, procedurile de remodelare corporală nu trebuie repetate la nesfârșit pentru a ne menține. Mușchii nu se lasă, iar grăsimea nu se acumulează după ce am terminat programul, dacă în continuare ne menținem printr-un stil de viață sănătos. Dimpotrivă, ne vom bucura de un metabolism accelerat, care ne va ajuta să putem consuma un număr suficient de calorii zilnic, fară a trebui să ținem un regim prea restrictiv.

 

  • Este un prilej bun de a petrece timp cu tine însăți

În timpul procedurilor te deconectezi de la grijile cotidiene, de la ziua obositoare de la job si de la stresul din viața ta. Este momentul tău de răsfăț și ai tot dreptul să ți-l oferi și să te bucuri din plin de el. Satisfacția timpului petrecut cu tine însăți este neprețuită!

 

  • Te va face să te  simți mai încrezătoare

Pe măsură ce vei vedea rezultate în urma ședințelor etapizate de remodelare corporală, încrederea în tine și în felul în care arăți va crește, lucru ce va atrage cu sine o stare bună de spirit și un nivel crescut de energie.

 

Așadar, cu puțin ajutor și în combinație cu un stil de viață corect, transformarea corporală poate prinde viteză și rezultatele dorite pot veni mai rapid decât ne-am fi imaginat. Doamnelor, spor la remodelat!

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii