lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: De ce iti recomandam Velashape II – tratamentul nr. 1 in lume impotriva celulitei? | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

De ce iti recomandam Velashape II – tratamentul nr. 1 in lume impotriva celulitei?

Daca pur si simplu iti doresti sa elimini celulita si pielea fleasca, atunci e neaparat necesar sa incepi tratamentul fara durere cu Velashape II, tratamentul numarul 1 mondial impotriva celulitei.

Eficienta aparatului VelaShape II este oferita de asocierea inteligenta a patru tehnologii inovatoare, pe care le combina intr-un mod unic, pentru a-ti oferi rezultatele asteptate.

Este vorba despre radiofrecventa bipolara, infrarosu, vacuumul pulsat si masajul cu role mecanice.

Radiofrecventa este o procedura care incalzeste pielea, producand o reactie in lant ce favorizeaza stimularea fibrelor de colagen si elastina, astfel incurajand pielea sa sintetizeze colagen. Radiofrecventa imbunatateste elasticitatea pielii, tonusul muscular si iti confera un plus de vitalitate, care se simte la atingere.

Infrarosu este o metoda binecunoscuta de stimulare a metabolismului si de reducere a grasimii viscerale (din jurul organelor), insa are efect si asupra stratului adipos care se afla imediat sub epiderma. Procedura stimuleaza activitatea celulara si oxigenarea, contribuind la tineretea pielii.

Vacuumul pulsat aplicat local imbunatateste fluxul sanguin si pe cel limfatic, favorizand eliminarea toxinelor. Mai mult, aceasta motoda e foarte eficienta pentru slabirea localizata, deoarece contribuie la fluidizarea si eliminarea celulelor grase.

Rolele mecanice ofera un masaj bland, dar intens, si remodeleaza corpul imbunatatind textura pielii, precum un masaj anticelulitic.

Velashape II are ca efecte principale cresterea arderilor metabolice, o reducere intre 1-7,2 cm a tesutului gras si un mai bun drenaj limfatic. Se lucreaza asupra abdomenului, coapselor, feselor si bratelor.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii