lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Cel mai eficient aparat in diminuarea grasimii si a celulitei. Vela Shape III te scade in centimetri de la prima sedinta | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Cel mai eficient aparat in diminuarea grasimii si a celulitei. Vela Shape III te scade in centimetri de la prima sedinta

In zilele noastre, tehnologia pentru remodelarea corporala si tratarea celulitei a avansat foarte mult, pe piata gasindu-se la ora actuala zeci de aparate, care functioneaza in diverse moduri. Devine din ce in ce mai greu sa stii ce sa alegi, mai ales cand oferta este atat de larga si nu stii exact ce rezultate vor da aceste aparate aplicate pe zonele tale cu probleme. De multe ori preturile pentru o sedinta la un aparat de ultima tehnologie ti se poate parea piperat, insa rezultatele sunt intr-adevar remarcabile, inca de la prima sedinta.

 

Cel mai nou aparat de remodelare corporala adus la Centrul Fericirii este Vela Shape III, care are la baza o tehnologie de exceptie, fiind non-invaziv si ofera un tratament unic, cu rezultate vizibile imediat.

Pe baza tehnologiei patentate Syneron - elōs - VelaShape III combina IR (infrarosu ), RF bipolara (radiofrecventa) si vacuumul pentru a trata precis si eficient tesutul.

Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime apoi radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20 mm in adancime iar vacuumul asigura livrarea exacta a energiei. Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita. Combinarea IR, cu vacuum si RF incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele), tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a aspectului pielii

Ce vei experimenta?

  • Un tratament scurt cu rezultate excelente
  • Slabire in cm inca de la prima sedinta
  • Fara timp de recuperare si disconfort
  • Grad de satisfactie ridicat

Ce rezultate vei avea in urma tratamentului cu VelaShape III?

  1. Diminuarea considerabila a celulitei.

Radiofrecventa - Arma revolutionara eficace, radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrarea fibroblastelor provocand o stimulare a fibrelor de colagen si elastina. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o restructurare/remodelare a pielii.

Vacuum pulsat – Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la dezlipirea tesuturilor cutanate si subcutanate, pentru a obtine rezultate eficiente.

Infraroșu (IR)– elimina rezistenta pielii la curentul electric. Stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si resorbtia edemelor, aducand mai mult oxigen si un schimb celular imbunatatit. Rezultatul imediat este imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic si micsorarea efectiva a marimii celulelor adipoase si astfel se reduce stratul de grasime si a aspectului atat de nedorit al celulitei.

  1. Reducerea grăsimii corporale: In urma studiilor clinice, dupa 3-4 sedinte, au fost inregistrate diminuari remarcabile ale tesutului adipos din zona abdominala, de la 0,8+/-2.3 cm, 1.8 +/- 2.0 cm pana la 2.6 +/- 1.0 cm.

Dupa doua saptamani de la prima sedinta, a fost inregistrata o diminuare a tesutului adipos cu 1,5 cm in talie, 1,7 cm in zona abdominala si cu 2 cm pe solduri. In plus, pe toata perioada studiului, pacientii nu au reclamat efecte secundare.

  1. Imbunatatirea vizibila a aspectului pielii. Conform acelorasi studii, pacientii au constatat o imbunatatire majora a aspectului pielii.

Pot exista reactii adverse post procedura?

Procedura este una lipsita de reactii adverse daca sunt respectate indicatiile, este executata de personal calificat, in urma anamnezei, examenului clinic si notarea afectiunilor preexistente/medicaţiei administrate. Reactia imediata post procedura este de eritem usor (roseata locala) ce se remite in scurt timp dupa procedură. Se impun restrictii legate de expunerea la soare si tegumentul bronzat, administrarea de medicatie fotosensibilizanta sau topice (creme) fotosensibilizante.

Profita de oferta noastra din ianuarie si achizitioneaza pachetul Shape your Body cu 50% discount pentru 3 sesiuni de Vela Shape. Mai multe detalii gasiti pe site, la categoria Oferte.

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii