lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Centrul Fericirii, primul loc din București care abordează fericirea intergativ și te ajută să ajungi la ea! | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Centrul Fericirii, primul loc din București care abordează fericirea intergativ și te ajută să ajungi la ea!

Fie că vrei să te lași de fumat, să slăbești, să faci o schimbare profesională sau să te dezvolți personal, Centrul Fericirii este locul unde vii cu obiectivul de acasă și ești ajutat să ți-l îndeplinești.

 

Pe cât de frumos sună cuvântul ”fericire”, dacă ești întrebat să o explici, pare foarte complicat. Echipa care a dat startul Centrului Fericirii a despicat firul în patru și a descoperit care sunt componentele din viața fiecărui om prin care acesta poate fi mai mulțumit de el însuși, mai fericit.

Astfel s-a născut ideea de a integra în Centrul Fericirii mai multe servicii: coaching, psihoterapie și psihologie, nutriție, sport, relaxare, dezvoltare personală, terapii, masaje, proceduri de estetică facială și corporală. Un consultant susține fiecare persoană care își dorește să fie mai fericită, prin atingerea unui obiectiv, oferindu-i un pachet format din mai multe componente. În plus, există o latură puternică de sprijin din partea consultantului și din partea grupului, a celorlalți care au obiective similare.

”Am observat că există multe inițiative care ne ajută într-un fel sau altul să fim mai fericiți: coaching, dezvoltare personală, săli de fitness sau spa. Dar nu există nimeni care să integreze toate aceste servicii și să ajute fiecare persoană să își ia cât are nevoie din fiecare. Astfel s-a născut Centrul Fericirii, ca o abordare holistică asupra tuturor mijloacelor prin care putem deveni mai fericiți și împliniți în viețile noastre”
, a declarat Florina Onețiu, coach și antreprenorul din spatele Centrului Fericirii.

Echipa de la Centrul Fericirii este acum pregatită pentru fiecare obiectiv în parte.

Înainte de orice, membrii echipei au fost supuși unui proces riguros de training și coaching astfel încât să fie pregătiți să ajute la rândul lor persoanele care vor veni în căutarea fericirii.De asemenea, încă dinainte de a formula ideea proiectului finanțat prin fonduri UE, chiar inițiatorii ideii au trecut printr-un astfel de proces integrativ de transformare și au încercat pe ei toate instrumentele centrului.

Printre pachetele din oferta Centrului Fericirii se numără Pachetul de slăbit, Pachetul Detox, Pachetul Mamă Fericită, Pachetul Găsește-ți vocația, Pachetul Eliberează-ți trecutul, Pachetul Frumusețe fără vârstă și multe altele. Fiecare pachet ia în considerare nevoile identificate în urma anilor de experiență în lucrul cu oamenii, vizând rezolvarea pe termen lung a problemelor cu care se confruntă participanții, fără soluții miraculoase, peste noapte.

Așadar, la Centrul Fericirii doritorii vor munci pentru fericirea lor, dar vor avea alături o echipa de specialiști ce îi va sprijini pas cu pas.Centrul Fericirii se află pe strada Nicolae Caramfil, nr. 87, la etajul 1 al EKA Business Center. Gama completă de servicii oferite poate fi accesată la www.centrulfericiriibucuresti.ro.

Articol preluat de pe: http://www.eva.ro/divertisment/evenimente/centrul-fericirii-primul-loc-din-bucuresti-care-abordeaza-fericirea-intergativ-si-te-ajuta-sa-ajungi-la-ea-articol-80955.html

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii