lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: S-a lansat Centrul Fericirii. Florina Onețiu: Chiar dacă sună utopic, putem trăi o viață fericită | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

S-a lansat Centrul Fericirii. Florina Onețiu: Chiar dacă sună utopic, putem trăi o viață fericită

Centrul Fericirii a fost inaugurat în 2 iulie la București, în prezența câtorva invitați speciali, parteneri și reprezentanți mass-media. Pentru început, acesta poate fi găsit în trei orașe, București, Timișoara și Sibiu. Despre ce este vorba însă?

Am observat că există multe inițiative care ne ajută într-un fel sau altul să fim mai fericiți: coaching, dezvoltare personală, săli de fitness sau spa. Dar nu există nimeni care să integreze toate aceste servicii și să ajute fiecare persoană să își ia cât are nevoie din fiecare. Astfel s-a născut Centrul Fericirii, ca o abordare holistică asupra tuturor mijloacelor prin care putem deveni mai fericiți și împliniți în viețile noastre, a declarat Florina Onețiu, coach și antreprenorul din spatele Centrului Fericirii.

Totul a pornit de la un vis din liceu, a mărturisit Florina Onețiu, în cadrul evenimentului oficial de lansare a proiectului: C1Doar că atunci mă gândeam mai mult la o transformare fizică, la un loc minunat în care să intri și să ieși transformat. Cu un pic de înțelepciune pe care am acumulat-o în ultimii ani și pe care vrem să o dăm mai departe am înțeles că fără o transformare integrativă, adică fără să pornești din interior nu poți să ai nicio schimbare la exterior. Asta vrem să facem aici, să îi ajutăm pe oameni să își schimbe viața în bine pornind de la interior.

Chiar dacă sună puțin utopic, vă rog să mă credeți că se poate să trăim o viață fericită, adică se poate să ai și o alimentație echilibrată, se poate să ai și niște obiective clare pe care să le urmărești, să fii și liniștit din punct de vedere psihic, să faci și un pic sport săptămânal, să ai și un mediu de suport cu oameni pe care să socializezi și cu care să te întâlnești și să ai și viață personală. Se poate. Iar noi în centrul ăsta asta facem. Oferim, creăm un mediu inspirațional, vitalizant, de suport, în care oamenii să trăiască și să își finalizeze  o transformare în viața lor, indiferent ce probleme au sau ce obiective au. De fapt, acesta este și statementul nostru: Indiferent dacă ai o problemă pe care vrei să o rezolvi sau un obiectiv pe care vrei sa îl atingi, aici e locul potrivit în care poți să faci asta – a mai spus Florina Onețiu despre proiectul său de suflet, construit pe o bază puternică de contribuție.

C1Finanțat prin fonduri UE, proiectul inițiat de Florina și Cristian Onețiu are la bază experiența acestora în coaching și lucrul cu oamenii, ei înșiși trecând printr-un astfel de proces integrativ de transformare. Printre pachetele din oferta Centrului Fericirii se numără Pachetul de slăbit, Pachetul Detox, Pachetul Mamă Fericită, Pachetul Găsește-ți vocația, Pachetul Eliberează-ți trecutul, Pachetul Frumusețe fără vârstă și multe altele.

Noile centre ar putea fi, de asemenea, puncte importante de suport și pentru distribuitorii companiei Life Care. Aceștia pot găsi aici specialiști care să îi susțină în atingerea obiectivelor, dar și cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Articol preluat de pe: http://www.mlmnews.ro/s-a-lansat-centrul-fericirii-florina-onetiu-chiar-daca-suna-utopic-putem-trai-o-viata-fericita/?p=9086

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii