lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Prima vizita la Centrul Fericirii din Brasov | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Prima vizita la Centrul Fericirii din Brasov

Centrul Fericirii Brasov

Cu cateva zile in urma, am luat parte la inaugurarea in orasul de la poalele Tampei a Centrului Fericirii. Astfel de centre exista deja la Bucuresti, Sibiu si Timisoara. Un astfel de centru iti poate oferi urmatoarele servicii :

  • Nutritie
  • Coaching
  • Biorezonanta
  • Estetica faciala si corporala
  • Antrenamente sportive EMS cu VisionBody
  • Evenimente si cursuri de dezvoltare personala

Am facut o vizita Centrului Fericirii situat in Brasov pe str. Nicolae Iorga nr.10, etajul 2, iar cine s-a ocupat de amenajarea spatiului a facut o treaba excelenta, sotii Cristian si Florina Onetiu au luat cuvantul pe rand in cadrul conferintei de presa si au vorbit despre cum o idee si un vis au adus fericirea in sufletul celor care le-au calcat pragul la unul din centrele fericirii.

In cadrul deschiderii oficiale, ne-au delectat cu cateva gustari selecte si am urmarit impreuna o demonstratie plina de energie intr-o sesiune de antrenament VISION BODY, un antrenament cu electro stimulare printr-un costum special (fara fire).

Am probat deja camera dedicata sedintelor de psihoterapie, insa nu din postura de pacient 🙂 m-am asezat direct pe locul psihologului, iar pe fotoliul destinat pacientului era deja cineva, am inceput oarecum sedinta de terapie pana mi-am dat seama cine proba fotoliul special pentru pacienti, chiar Cristian Onetiu 🙂

Am promis ca mai revin la centrul Fericirii din Brasov, pentru ca sunt interesat in mod direct de 2 lucruri, consultatia cu biorezonanta, o sedinta, sau mai multe cu Vision Body (electro stimulare) si cine stie la ce mai poftesc.

ps. mi-a placut foarte mult terasa, dar si privelistea catre Varful Tampa, pur si simplu “iti dadea un reset” la toate gandurile.

Articol preluat de pe: http://www.romanticu.org/prima-vizita-centrul-fericirii-brasov/

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii