lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Slăbește fără efort în 3 pași simpli! | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Slăbește fără efort în 3 pași simpli!

Dacă vrei să slăbești fără să urmezi diete drastice sau nu ai timp să mergi la sală în fiecare zi, urmează 3 pași simpli prin care scapi de kilogramele în plus într-un mod eficient și sănătos. Schimbă-ți alimentația, dar nu te înfometa, bea cât mai multe lichide și lasă-te răsfățată cu un masaj profesional. Parcă slăbitul nu mai pare atât de greu, nu e așa?

1. Mănâncă puțin și des

Dietele care promit că slăbești mult într-un timp foarte scurt îți fac mai mult rău decât bine. Dacă vrei să slăbești sănătos și fără efort, atunci adoptă următoarele schimbări: nu sări niciodată peste micul dejun, consumă porții mici de mâncare și oprește-te atunci când te simți sătulă. Cheia unei diete sănătoase, care să te ajute să slăbești și apoi să îți menții greutatea dorită este să îți planifici 3 mese principale și 2 gustări pe zi (nuci sau semințe).

Consumă cât mai multe fructe, legume, verdețuri și cereale. Elimină produsele bogate în sare, zahăr și grăsimi nesănătoase. Uită de prăjeli, fast-food, sucuri carbogazoase și alimente procesate. Deși poate fi destul de dificil la început, cu timpul te vei obișnui să mănânci sănătos și să adopți un stil de viață care să îți aducă numai beneficii.

2. Detoxifiere și hidratare

Kilogramele în plus, celulita, retenția de apă în țesuturi sau depunerile inestetice de grăsime pot fi combătute printr-o cură de detoxifiere și o hidratare optimă. Nu trebuie să ți un regim drastic - tot ce trebuie să faci e să urmezi niște sfaturi simple. Bea în fiecare dimineață, e stomacul gol, un pahar cu apă caldă în care să adaugi zeama proaspăt stoarsă de la jumătate de lămâie. Bea cel puțin 8 pahare cu apă plată pe zi. Ceaiul verde sau cel de păpădie au efecte diuretice care luptă împotriva kilogramelor în plus. Ceaiul de ghimbir accelerează metabolismul și topește depunerile de grăsime.

3. Răsfață-te cu un masaj

Masajul realizat de un specialist ajută la stimularea circulației sângelui și a sistemului limfatic, responsabil cu eliminarea toxinelor și a apei în exces din organism. Pe lângă faptul că îți oferă o stare de bine și de relaxare imediată, prin masaj scapi de aspectul de coajă de portocală și de celulită. În plus, mușchii devin mai tonifiați, iar tu vei obține silueta redefinită pe care ți-o dorești. Încearcă masajul Dermocell, care tratează toate stadiile celulitei, combate retenția de apă, mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii, redându-i luminozitatea și conturul inițial.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii