lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Secretele frumuseții la orice vârstă | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Secretele frumuseții la orice vârstă

Fii frumoasă la orice vârstă și nu îți fie teamă de apariția primului rid sau de trecerea anilor. Acceptă-te așa cum ești, simte-te bine în pielea ta și fii fericită - frumusețea nu este numai exterioară, ci vine din interiorul tău, din modul în care te porți și din încrederea pe care o ai în tine. Vei arăta minunat la 20, 30, 40, 50 de ani și nu numai dacă trăiești după câteva reguli simple.

Fii fericită și râzi cât mai mult

Grijile, stresul, frustrările și neîmplinirile din viața noastră ne afectează atât pe plan emoțional, cât și fizic. Descoperă-te ca persoană, fă ceea ce îți place, nu te lăsa constrânsă de cei din jur și încearcă să iei mereu deciziile care te fac fericită. Dacă ești mulțumită de tine și te accepți așa cum ești, atunci vei fi fericită - iar fericirea ți se va citi pe chip. Vrei să afli un alt secret? Râzi cât poți de mult! Râsul este un antioxidant puternic care îți dă o stare de bine și îți îmbunătățește starea de sănătate.

Ai grijă de tenul tău

Nu sări niciodată peste rutina zilnică de îngrijire a tenului: demachiere, tonifiere și hidratare. Folosește produse adecvate tipului tău de ten (normal, gras, mixt, sensibil) și alege cosmeticele naturale, care nu conțin substanțe ce te pot îmbătrâni prematur. Îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii de 1-2 ori pe săptămână cu un scrub natural din zat de cafea cu miere sau ulei de masline.

Nu uita să folosești creme cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului, pentru a-ți proteja pielea de efectele dăunătoare ale razelor ultraviolete. Răsfață-te cu un tratament profesional care ameliorează sau rezolvă problemele tenului, te scapă de ridurile fine și îți menține frumusețea tenului.

Stil de viață activ și sănătos

Fii frumoasă de la interior spre exterior! Pentru asta, e necesar ca mișcarea fizică să facă parte din rutina ta zilnică. Găsește o activitate pe care să o faci cu plăcere, fie că e vorba de fitness, pilates, zumba, înot, jogging sau yoga. Un alt secret este alimentația sănătoasă. Atunci când ai o dietă bogată în grăsimi și proteine animale și săracă în fructe și legume, efectele se vor vedea și la exterior.

Limitează consumul de zahăr, grăsimi, prăjeli, sucuri carbogazoase și ia-ți nutrienții din surse ca: fructe, legume, vegetale, cereale sau pește. Consumă zilnic 3 mese principale și 2 gustări sănătoase - secretul stă în porțiile mici și dese!

Fii frumoasă la orice vârstă și nu îi lăsa pe ceilalți să influențeze modul în care te simți sau gândești despre tine. Există o mulțime de tipuri de frumusețe, iar a ta este unică. Încearcă să transformi pașii de mai sus într-un stil de viață și fii frumoasă la orice vârstă. 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii