lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Cum poate un peeling chimic să fie BIO? | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Cum poate un peeling chimic să fie BIO?

În Centrul Fericirii am lansat în urmă cu câteva luni brandul profesional franțuzesc PHYT'S.

Fiind o perioadă prielnică pentru tratamente faciale și, mai ales, peeling-uri clientele noastre aleg foarte des aceste tipuri de tratamente. La final rezultatele sunt spectaculoase, tenul este curat, luminos, cu pete pigmentare și riduri considerabil diminuate.

Am intrebat-o pe Mihaela Stratulat care este Trainer PHYT'S și colaborator al Centrului Fericirii despre tratamentul de peeling chimic PHYT'S SKIN RENOV astfel încât să obținem cele mai multe informații despre acest tip de tratament extrem de eficient.

poza-mihaela-stratulat

Ne interesează în perioada aceasta acest tip de tratament dar fiind vorba despre un peeling chimic vrem să vedem dacă există ceva de care ar trebui să ne ferim când vine vorba despre acest tratament.

1. Ce reprezintă tratamentul "Peeling Chimic Skin Renov"

PHYT'S SKIN RENOV este un tratament de reînnoire celulară destinat tuturor tenurilor dar în special celor cu riduri fine, pete superficiale și semne post-acneice.

2. Ce aduce nou și mai bun acest tratament BIO?

Noutatea constă în primul rând în certificarea BIO pe care acest tratament o deține, fiind singurul tratament de peeling facial 100% BIO de pe piață, care are ca ingredient activ principal acidul glicolic extras din trestia de zahăr.

3. La ce ajută acest tratament?

Principalele beneficii ale acestui tratament sunt că el reduce ridurile fine, atenuează petele pigmentare, diminuează porii, atenuează semnele post-acneice, matifiază și catifelează pielea.

peeling chimic bio phyts

4. Este acest tratament un tratament chimic sau BIO? Cum poate un peeling chimic să fie BIO?

Chiar dacă în denumirea lui se află denumirea de "chimic" acest tratament este 100% natural, certificat BIO. Termenul de “chimic” se referă la faptul că acidul glicolic produce o reacție chimică la nivelul pielii producându-se astfel exfolierea și determinând reînnoirea celulară. E atât de simplu. 🙂

5. Cum se desfășoară acest tratament?

De fapt, acesta nu este un simplu tratament, este un program de reînnoire celulară ce se întinde pe o perioadă de aproximativ 60 de zile, cu trei faze de tratament împărțite astfel:

  • faza Pre-Pell cu durata de 10-15 zile înainte de tratamentul la Centrul Fericirii
  • faza de Pelling profesional
  • faza Post-Pell de 10-15 zile

În cadrul cabinetului din zona wellness a centrului se desfășoară doar faza de peeling profesional și constă în 4 ședinte de tratament la o distanță de 7-10 zile între ele.

6. Cât durează tratamentul profesional - faza de peeling profesional PHYT'S desfășurat în cabinetul cosmetic?

O singură ședinta de tratament durează 40 de minute.

7. Ce se întâmplă în fazele  de Pre-Pell si Post-Pell?

În faza Pre-Pell se folosește acasă o crema care scade pH-ul pielii și pregătește tenul pentru faza de pelling profesional. De asemenea pe parcursul tratamentului și în faza Post-Pell se va folosi o altă crema cu efect protector. Aceste doua produse sunt parte integrantă a programului de reînnoire celulară Phyt’s și se primesc după evaluarea tenului și decizia de începere a acestui tratament.

pres-post-peel

8. Cum va fi pielea mea dupa acest tratament?

Conform studiilor cercetătorilor Phyt’s din Franța si a experienței mele, în urma acestui tratament pielea va fi cu mult mai catifelată, semnele, ridurile fine și petele vor fi reduse mai mult de 80%, tenul va fi mai luminos și va avea un aspect general de întinerit.

hamlasztas_phyts_zsofi

 

 

phyts-skin-renov

9. Există vreun risc bine de știut înainte să începem un astfel de tratament?

Având în vedere că există o consultație pre-tratament în care excludem tenurile sensibile sau la care nu se potrivește tratamentul, singurul risc îl reprezinta expunerea la soare în timpul și 10-15 zile după terminarea acestuia, fapt ce ar determina apariția petelor pigmentare. Alt risc posibil ar fi exfolierea mai intensă în prima zi după aplicarea tratamentului profesional, de aceea este foarte important să folosim la domiciliu crema protectoare și sa aplicăm o cremă cu protectie solara în faza de pelling profesional și post-pell.

Îi mulțumim Mihaelei pentru informațiile valoroase și să ne dăm șansa să avem un ten sănătos, frumos și luminos! Că acum avem cu ce... 🙂

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii