lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Mezoterapia, o tehnica moderna de estetica faciala | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Mezoterapia, o tehnica moderna de estetica faciala

Trecerea timpului poate fi stearsa de pe tenul unei femei sau al unui barbat foarte usor in prezent, datorita tehnicilor moderne de estetica medicala noninvaziva, asa cum este si mezoterapia.
MEZOTERAPIA presupune introducerea in tegument la nivel mezodermal, prin microinjecţii, a unui cocktail de substante, stabilit de medic in functie de nevoile si situatia pacientului, continand vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, acid hialuronic, oligoelemente, extracte botanice, etc. Se realizeaza cu anestezie locala sau nu, in functie de preferintele pacientului,  efectuata manual (seringa cu ac foarte fin) sau instrumental (utilizand dispozitive special concepute-pen sau pistol).

Mezoterapia este o procedura de foarte mare importanta in tratamentul unor afectiuni dermatologice/ estetice precum: celulita, vergeturile, cearacanele, cicatrici postacnee sau terapia regenerativa a tegumentului de la nivelul fetei sau decolteului.

Cand va veti programa pentru aceasta procedura la Centrul Fericirii, trebuie sa stiti ca se respecta un protocol de tratament ce consta in: pregatirea pileii (curatare, dezinfectare), anestezie topica (locala), dezinfectie cu indepartarea substantei anestezice, tehnica propriu-zisa, masaj usor ulterior si aplicarea unor topice de final (creme calmante, fotoprotectie).

Mezoterapia este o tehnica extrem de valoroasa, cu efecte mentinute in timp. Substantele, cocktailurile, tehnicile sunt in permanenta evolutie stiintifica cu scopul optimizarii efectelor si a reducerii reactiilor adverse in conditii de confort ale pacientului.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii