lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Ce este acidul hialuronic si la ce este folosit | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Ce este acidul hialuronic si la ce este folosit

Acidul hialuronic este o proteina intalnita in mod natural in organism, mai ales in cartilaje si in piele. Marele beneficiu al acidului hialuronic este faptul ca acesta modeleaza atat forma, cat si structura si volumul buzelor.

Beneficiile acidului hialuronic

  • Odata injectat, acidul hialuronic poate sustine si modela tesutul buzelor;
  • Medicul stabileste cantitatea de substanta injectata, astfel încât rezultatul să fie cel dorit de tine;
  • Interventia estetica poate fi facuta gradual, pana cand se obtin rezultatele dorite;
  • Rezultate pe termen lung;
  • Reactie alergica putin probabila – Acidul hialuronic este fabricat din substante similare cu cele gasite in organism, astfel fiind putin probabil sa provoace o reactie alergica.

Acidul hialuronic este folosit pentru marirea si conturarea buzelor. Se realizeaza de catre medicul estetician de la Centrul Fericirii cu un ac foarte fin, nu inainte de efectuarea anesteziei locale, cu ajutorul unui gel anestezic. Efectul este vizibil imediat, dar rezultatele reale se vor vedea dupa cateva zile. Pe parcursul procedurii pacienta este constienta.

Rezultatele interventiilor realizate de catre medicul nostru, Shruti Kaushal sunt excelente, iar pacientele noastre au fost foarte incantate de rezultatele obtinute.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii