lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Comunicarea fericită | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Comunicarea fericită

Ca sa fim fericiți în relațiile dintre noi e bine să ne întoarcem la mult dorita comunicare 🙂

Uneori sunt utilizate cuvinte greșite, sau uneori, poate tonul greșit împreună cu acestea pot crea o situație care altfel, nu ar fi apărut. Prin urmare, în încercarea de a fi înţeles, ar fi bine ca fiecare dintre noi să fim cât mai clari cu privire la cele discutate.

Care sunt direcțiile de folosit într-o comunicare benefică?

  1. Uneori este necesar ca omul să fie asertiv, atât în ceea ce privește maniera, cât şi alegerea cuvintelor, pentru ca acesta să fie luat în serios. Fără a fi zgomotoși sau nepoliticoși este posibil să ne asigurăm că ceea ce vorbim va fi luat în serios şi nu va fi ignorat, ca fiind neimportant sau frivol.
  2.  De asemenea, exprimarea clară a nevoilor şi dorințelor ar trebui să fie încurajată într-o relație sănătoasă, întrucât aceasta va oferi ambelor părți, oportunitatea de a învăța şi de a respecta modul de gândire al celuilalt şi percepția sa asupra lucrurilor.
  3. Evitați să vă formați obiceiul de a depinde de oamenii care citesc printre rânduri sau care anticipează nevoile celorlalți. Acest obicei duce, de cele mai multe ori, la o dezamăgire imensă şi o eventuală supărare atunci când lucrurile nu merg așa cum ar trebui.
  4. Un alt lucru ce trebuie încurajat este învăţarea să nu ne cerem scuze pentru anumite sentimente şi gânduri, întrucât persoanele care dau constant înapoi vor sfârşi prin a nu mai fi luate în serios.
  5. Totuși, în încercarea de a comunica este recomandat să ținem toate emoțiile sub control şi să vorbim clar şi ferm, fără a ridica tonul inutil.
  6. Respectul este foarte important de dobândit atunci când exprimi clar ceea ce este necesar, întrucât cei care nu sunt capabili să câștige respectul celorlalți nu vor fi luați niciodată în serios.
  7. Uneori este necesar să repeți cererea pentru a te asigura că elementele verbalizate sunt înţelese şi respectate corespunzător. Acest lucru va permite celeilalte părți să înţeleagă importanţa problemei verbalizate şi să îi respecte limitele.

În final, vrem să va spunem că acest miraculos proces- cel al comunicării- chiar poate fi realizat cu prezență, cu bucurie și cu dorința de a contribui. 🙂

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii