lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Ce presupune terapia vampir sau tehnica PRP? | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Ce presupune terapia vampir sau tehnica PRP?

Cu siguranta auzi tot mai des despre tehnica vampir sau tehnica PRP ( Platelet-Rich Plasm), conform denumirii stiintifice. Aceasta tehnica nu este nicidecum o tehnica noua, fiind folosita cu zeci de ani in urma, insa in alte domenii ale medicinei si nu in medicina estetica. 

Incepand din aceasta vara, am adaugat si noi acest serviciu, pentru ca avem incredere in el, dar si in doamna doctor estetician, SHRUTI KAUSHAL care practica terapia Vampir cu foarte mult succes pentru reintinerirea tenului pacientelor noastre, pentru tratarea ridurilor si a dermului imbatranit.

Care sunt etapele acestei interventii?

Terapia vampir sau terapia cu plasma face ca pielea sa fie intinerita prin stimularea regenerarii celulare folosind o metoda naturalacu sange propriu – plasma imbogatita cu plachete sangvine. Este necesara recoltarea de la pacient a 10 ml de sange venos intr-o eprubeta sterila, special conceputaă pentru a putea separa, prin centrifugare, plasma bogata in trombocite de celelalte elemente sangvine. Ulterior se recurge la o serie de microinjectii intradermice, cu un ac foarte fin, la nivelul fetei, gatului si decolteului, in functie de zona pe care dorim sa o tratam.

Fata dupa tratament va arata asa, insa in maxim 48h vor disparea urmele interventiei, tenul revenind la normal.

Este o terapie dureroasa?

Intepaturile in sine nu dor, acul fiind extrem de fin, iar la nivelul pielii se foloseste o crema anestezica. Este posibil, de la caz la caz, sa se resimta o fierbinteala la nivelul dermului.

Cine poate apela la aceasta tehnica?

Cine isi doreste un ten ferm, luminos, elastic, fara pete, pe scurt impecabil, poate apela la tehnica vampir. Insa bineinteles, contraindicatiile exista pentru persoanele care sufera de boli de sange.

Este costisitoare aceasta terapie si de cate ori este recomandata?

La inceput, era costisitoare, insa acum a devenit din ce in ce mai populara si nu mai este un lux pentru nimeni. La noi la centru interventia costa 1400 lei, insa daca esti pe faza, poti beneficia si de ofertele noastre. Prima etapa este impartita in 2 sedinte spatiate la doua sau trei saptamani, urmand apoi o terapie de intretinere care se poate face la interval de sase sau opt saptamani.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii