lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Makeover Centrul Fericirii: de la natural la machiaj de seara cu accente aurii electrizante | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Makeover Centrul Fericirii: de la natural la machiaj de seara cu accente aurii electrizante

La Centrul Fericirii, specialistul nostru in makeup reuseste sa faca transformari cu efect wow de fiecare data. Folosind produse profesionale, machiajul rezista foarte multe ore si te ajuta sa fii o diva pe parcursul intregii zile sau seri, in functie de evenimentul la care participi.

„Romina este o fata cu trasaturi aparte care nu necesita foarte mult machiaj pentru a i le evidentia. Avand in vedere ca Romina mergea la o petrecere, iar tinuta vestimentara marca Laura Lazar avea in compozitia coloristica auriu, am vrut evidentierea ochilor, accentuandu-i cu nuante caramizii (culori care au in baza rosu-portocaliu si scot in evidenta culoarea albastru prin contrast)”, explica Cristina Tutu, make-up artistul Centrului Fericirii.

Fiind vorba despre un machiaj de seara, Cristina a ales sa completeze paleta de nuante prin folosirea auriului.  „Binenteles, vedeta sezonului care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj este glitter-ul auriu. La final am tapotat o mica parte din acest glitter pe buze pentru a fi in tandem cu nuantele folosite la machiajul ochilor.”

Mascara este esentiala in completarea machiajului ochilor, de aceea nu uitati sa rimelati genele la final. „Sa nu uitam ca anul 2018 este anul genelor supradimensionate sau cat mai accentuate. Cand aplicati mascara pe ochi este foarte important sa o faceti de la radacina genelor, astfel incat sa puteti sa conturati ochii cat mai bine.”, este de parere Cristina.

Make-up-ul Rominei s-a completat perfect cu rochia Laura Lazar auriu electrizant, ce a facut-o sa straluceasca toata seara la petrecerea la care urma sa mearga.

Pentru programari de make-up in cadrul Centrului Fericirii: 0773832068.

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii