lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Imunizarea organismului inainte de venirea frigului | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Imunizarea organismului inainte de venirea frigului

Sezonul estival s-a incheiat de ceva timp, insa soarele continua sa apara in fiecare zi si sa ne rasfete. Insa aceasta vreme frumoasa nu va mai tine prea mult timp si ideal este sa ne pregatim pentru temperaturile scazute si precipitatiile care favorizeaza aparitia infectiilor respiratorii si a altor afectiuni care ataca mai usor un sistem imunitar slabit.

Din fericire, exista numeroase surse care ne arata ce e bine sa facem in aceasta perioada, ce alimente sa consumam sau ce stil de viata sanatos sa adoptam pentru a intari organismul, ca sa aiba rezistenta mai buna in fata bolilor.

Antioxidantii sunt substante nutritive naturale extrem de importante pentru sanatatea si frumusetea organismului.

Acestia se gasesc in diferite alimente si bauturi precum fructele (lamaie, rodii, afine), legumele (morcovi, rosii, varza) si ceaiurile – ceaiurile verde,negru,alb.

Care sunt cele 3 surse de antioxidanti pe care le putem consuma in aceasta perioada?

  • Usturoiul este cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant inca din cele mai vechi timpuri, avand in componenta sa fitonutrimenti, nutrimenti esentiali pentru sanatate (seleniul, zincul, manganul germaniul), dar si vitaminele A si C;
  • Berea este o sursa pretioasa de antioxidanti - pentru cine o accepta si o suporta;
  • Nucile - pe langa faptul ca previn bolile de inima sau aparitia diabetului, nucile au si un continut de doua ori mai ridicat de antioxidanti in comparatie cu alte fructe inrudite.

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii