lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Fii un super erou! | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Fii un super erou!

Fii un super erou! Sunt momente din viață când ți-ai demonstrat că poți.

Să aștepți să fii salvat de alții nu este decât o pierdere de timp. Lamentările și victimizarea nu ne rezolvă problemele. Asumarea situațiilor și căutarea soluțiilor în noi, da. Adu-ți aminte că în fiecare moment din viața ta, ești propriul tău erou.

Tu decizi ce e bine și ce e rău pentru tine, cine merită sau nu, să se afle în viața ta, tu îți impui singur limite și condiționări, iar tot tu le poți sparge și merge mai departe. Sunt sigură că ai fost un super erou atunci când:

  1. Ai devenit onest și sincer

Ai renunțat la a mai minți. Pe alții, da, dar mai ales pe tine. Te-ai oprit din a-ți trăi viața ca și când ești nemuritor și ai început să-ți analizezi în detaliu acțiunile. Începi să îți dai seama de ce te face cu adevărat fericit și nu mai accepți compromisuri legate de job, bani, oameni care nu-ți fac bine.

  1. Ți-ai conștientizat adevărata putere

Poate că nu e tot timpul acolo, însă în adâncul tău știi că ești capabil de lucruri mărețe. Poate în câțiva ani vei face un film care va schimba lumea sau vei deveni popular. Nu încetezi niciodată să dream big. Știi că ai ceva unic de oferit lumii.

  1. Devii mai bun de fiecare dată când ți se oferă ocazia

Poate că mărinimia și generozitatea nu mai sunt la modă pentru unii, dar nu și pentru tine. Când cineva te supără, te-ai obișnuit să îi mulțumești în sinea ta. Faci asta pentru că știi că nu ar fi corect să aștepți de la ei lucruri pe care nu au cum să ți le ofere și pentru că nu avem niciun drept să încercăm să schimbăm oamenii din jurul nostru.  Și nu uita, treaba ta este cu tine și atât!

  1. Investești în tine

Ai ajuns la concluzia că cel mai important este să îți placă ceea ce faci. Ți-aduci aminte de vechile pasiuni sau poate creezi unele noi, în orice caz, încerci să îți ocupi timpul cu ceea ce îți aduce un plus valoare în viață . Călătorești mai mult, te-ai apucat să înveți o limbă nouă, poate te-ai apucat de un curs de dezvoltare personală și ai început să citești mai mult. Ai realizat că dacă vreodată te oprești din a crește, nu mai trăiești cu niciun fel de intensitate și îți pierzi rostul.

  1. Ai invățat să te ridici după fiecare dezamăgire

Ți-ai dat seama până acum că, indiferent de ce ți se întâmplă, mai mult sau mai puțin plăcut, reușești să te mobilizezi și să treci peste. Ai maturitatea necesară să accepți dezamăgirile și timpul ți-a arătat că poate vindeca tot.

Fii cel mai bun om, din viața ta 🙂

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii