lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Concurs Femeia 3.0 | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Concurs Femeia 3.0

Căutăm 10 femei care vor să își schimbe viața. Setează-ți un obiectiv,  iar noi te ajutăm să ți-l îndeplinești.

Intră în singura campanie de TRANSFORMARE INTEGRATIVĂ: corp, minte, emoții!

Participă la primul Concurs de TRANSFORMARE INTEGRATIVĂ și poți câștiga 3 PREMII MARI:

Premiul 1 - o excursie în valoare de 800 euro, 7 zile în tabăra de dezvoltare personală “Happy Camp”, desfășurată în perioada 19-26 iunie, organizată de Centrul Fericirii.

Premiul 2 - un program de înfrumusețare facială sau corporală din zona“Happy Wellness” a Centrului Fericirii, în valoare de 250 euro.

Premiul 3 - un program de înfrumusețare facială sau corporală din zona “Happy Wellness” a Centrului Fericirii, în valoare de 150 euro.

7 PREMII în valoare de 50 de euro care constau în servicii de înfrumusețare facială sau corporală din zona “Happy Wellness” a Centrului Fericirii.

Ce trebuie să faci:

  1. Să scrii mai jos, până în data de 20 martie 2017 obiectivul SMART transformării tale: ce îți dorești să obții în urma celor 3 luni de campanie de transfomare. De ex:  ”Îmi doresc să slăbesc 8 kg, îmi doresc să-mi tonific musculatura etc”
  2. Să achiziționezi programul personalizat recomandat de specialiștii Centrului Fericirii, în urma evaluării integrative: nutriție, stil de viață, masă musculară, greutate, masa grasă, inteligență emotională, testare -> programul se va desfășura în intervalul orar 09:00-15:00
  3. personalitate, evaluare colorimetrie, evaluare piele, evaluare biorezonanță.
  4. Să completezi formularul de înscriere de mai jos

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii