Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Toamna se se numără femeile fericite!

Toamna se numără bobocii iar la Centrul Fericirii se numără femeile fericite! 🙂

Este luna cea mai potrivită pentru a face transformări benefice pentru tine! Noi, cei de la Centrul Fericirii, suntem principalul furnizor de stare de bine din România așa că nu ne lăsăm mai prejos și ți-am pregătit niște super oferte luna aceasta care să te ajute să arăți și să te simți bine!

Alege dintre cele trei SUPER OFERTE de mai jos cea/ cele potrivite! Ai două posibilități să beneficiezi de oferte:

  1. Să-ți rezervi oferta/ofertele preferate prin formularul de mai jos;
  2. Să achizitonezi oferta/ ofertele preferate direct pe site cu beneficiul de a primi CADOU de la noi: 3 sesiuni Electrostimulare, 3 impachetari anticelulitice


Meriți să ai grijă de tine și să fii fericită!

October Body Transformation

2 sesiuni EXIMIA™ - slăbire intensivă localizată rapidă cu rezultate de la prima ședință, reduce celulita, diminuează vergeturile.

2 sesiuni DERMOCELL™ - elimină celulita, chiar și cea severă, remodelează corpul, accelerează metabolismul, drenează limfa.

1 sesiune CRIOLIPOLIZĂ™- singurul tratament nechirurgical care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase

1390 RON (-50%)

695 RON

Power Slim & detox

2 sesiuni BTL EXILIS ELITE™ - slăbire intensivă localizată rapidă cu rezultate de la prima ședință, reduce celulita, diminuează vergeturile.

4 sesiuni Tunel Infraroșu - elimină stratul adipos și celulita, elimină substanțele nocive și metalele grele.

1560 RON (-50%)

780 RON

Forever Young

1 sesiune BTL™ facial – tehnologie ultra performantă cu ajutorul căreia liniile profunde sunt înmuiate, conturul feței este restabilit pentru a recrea o linie de maxilar definită, textura pielii este îmbunătățită și linia fină dispare

1 sesiune terapie OXIGENOTERAPIE™ - hidratare, curățare, oxigenare profundă

2 sesiuni MASAJ FACIAL - fermitate, lifting

1260 RON (-40%)

756 RON

Rezerva acum!

E simplu. Selectezi pachetul dorit. Ne lasi datele tale de contact. Platesti mai tarziu

De ce sa alegi Centrul Fericirii?

Echipa profesionista

La Centrul Fericirii punem mare pret pe dezvoltarea continua a echipei de specialisti. Vei intalni aici cei mai bine pregatiti terapeuti, esteticieni, kinetoterapeuti sau maseuri.

Tehnologie de ultima generatie

Investim constant in cea mai performanta aparatura, cu efecte vizibile in cel mai scurt timp. Toate aparate sunt certificate medical, stimuland procese naturale si sanatoase ale organismului, pentru atingerea rezultatelor dorite.

Mediu placut si relaxat

Facem toate eforturile pentru a crea o atmosfera in tandem cu serviciile noastre. Salile de tratament sunt special amenajate de designeri din doemniul wellness pentru a te simti excelent, iar aromaterapia completeaza acest cadru.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii