lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: OANA BĂLCĂNUȚĂ lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

OANA BĂLCĂNUȚĂ

OANA BĂLCĂNUȚĂ
Psihoterapeut
Bucuresti

Psihoterapeut Analist Jungian,
Sandplay psihoterapeut ISST, sub supervizare
Life si Business Coach

- psihoterapeut analist jungian, acreditare COPSI și sandplay terapeut sub supervizare -ISST ( International Society of Sandplay Therapy, Elvetia).
- practioner si master coach NLP - Peter Murany, International NLP Foundation, Hungary.
- Coterapuet în Psihoterapie Experiențială.

Am urmat o carieră atât în organizații nonguvernamentale, cât și în corporatii mari, în ultimii 10 ani având funcție de coordonare în dezvoltare resurse umane cu responsabilități pe transformarea organizațională.
Oana este și executive coach sub formarea Leader Coach, sub standardele ICF ( International Coaching Federation).
Pasiunea pentru dezvoltarea umană m-a făcut să caut în diferite zone ale cunoașterii, atât filosofie, psihologie, tradiții orientale și creștinism, găsind în prezent competența și deschiderea pentru a lucra cu preponderență problemele legate de cuplu și dinamica de familie, aspecte ale adaptării personale la situații bulversante de viață, competență profesională și atingerea potențialului personal.

Psihoterapia Analitică Jungiană este o formă de psihanaliză dezvoltata de Carl Gustav Jung care aduce în prin plan vindecarea prin prisma relației autentice: relația autentică cu Sinele ( imaginea lui Dumnezeu în noi) cu arhetipurile feminității și masculinității ( entități instinctuale care preexistă în fiecare) și, nu în ultimul rând, cu terapeutul. Metodele de lucru trec prin analiza viselor, recadrarea trecutului, eliberarea emoțiilor blocate, dezvoltarea eului prin metode de creșterea stabilității și identității Eului fortificat prin relația cu Sinele.

Sandplayul este o metodă terapeutică care prin mijlocirea jocului în nisip cu figurine specifice fiecărui arhetip uman, declansează spontan potențialul de autoreglare al psihicului, găsind rapid conexiunea între mâini și creier, fără mediere verbală care poate fi uneori coplesitoare, pentru o vindecare profundă.

Ambele metode adresează diferite blocaje de dezvoltare, neîmpliniri, traume nerezolvate care se reflectă în fobii, relații nesatisfăcătoare, blocaje profesionale, simptome psiho sexuale, conflicte între generații, putând găsi ecou de rezolvare și crestere pentru fiecare dintre noi.

NLP, programarea neurolingvistica este un set de tehnici moderne de programare prin meditație și imaginație activă pentru rezolvarea unor blocaje sau stari recurente negative, declansând noi legături neuronale în creier care să permită adaptarea mai creativă și fără dificultăți la viață.

Oricare din tehnicile terapeutice sunt menite să declanseze potențialul de dezvoltare al fiecăruia, redându-ne mai liberi și mai încrezători în destinul nostru uman, spiritual, relațional și profesional.

Cere o programare

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii