lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: MIRUNA ROBAN lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

MIRUNA ROBAN

MIRUNA ROBAN
Business Developer
Bucuresti

Mă consider o persoană norocoasă, din multe puncte de vedere, dar, în cazul de față, voi detalia un singur aspect și anume pentru că fac parte din colectivul Centrului Fericirii. De ce zic norocoasă? Pentru că înainte să ajung aici îl urmăream cu interes pe toate canalele și îmi doream foarte mult să fiu una dintre persoanele care ar putea contribui cu câteva piese la puzzle-ul final. Și mi-am dorit atât de puternic încât Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința. Și nu numai că m-a adus în acest mediu, în care dezvoltarea (de orice natură) este pusă pe plan principal, ci mi s-a oferit încredere și sansa de a fi managerul centrului după scurt timp. Iar acum, șansa de a participa activ la creșterea și dezvoltarea Centrului Fericirii prin rolul de Business Developer.

Întâlnesc provocari in fiecare zi, care mă fac să ies din zona mea de confort, iar dacă inițial eram reticentă și ma simțeam nesigură în afara "bulei" mele, acum le îmbrățișez și le aștept cu interes pentru că am vazut cât de mult m-au ajutat să cresc.

În Centrul Fericirii oricine își poate atinge un obiectiv, iar obiectivul meu era să găsesc mediul potrivit în care să mă depășesc pe mine însămi și să reușesc să aduc valoare, împreună cu echipa alături de care lucrez zi de zi, tuturor celor care ne calcă pragul. Și sunt recunoscătoare în fiecare zi că l-am gasit, plin de oameni după sufletul meu!

Cere o programare

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii