lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Florin Radulescu lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Florin Radulescu

Florin Radulescu
Terapeut Maseur/Antrenor fitness
Bucuresti

Cu o experiență de peste 15 ani în aerobic, cycling, kickboxing, dansuri latino şi de societate, eu sunt un instructor determinat, plin de energie pozitivă şi un terapeut profesionist.

Am absolvit Facultatea de Management şi deţin un atestat de instructor de aerobic - fitness, animator sportiv, instructor de kickboxing şi thai-boxing. De asemenea, eu predau clase de tae-bo, step-aerobic, cycling, pilates, kickboxing, PT, dansul mirilor şi de societate care le combin cu dragostea şi optimismul pe care le manifest pentru sport şi starea de bine a clienţilor, ceea ce se reflectă în buna dispoziţie a acestora la fiecare sfârșit de şedinţă. Mie mi-a plăcut mereu să fiu o persoană dinamică, pozitivă şi dedicată în întregime în această profesie de succes urmată de mulțumirile fără echivalent ale clienților la nivel naţional cât şi internaţional.

Pentru mine reprezintă o bucurie imensă să fiu un membru care contribuie activ la starea de bine a tuturor ce vizitează Centrul Fericirii deoarece aici este un loc unde poţi cu uşurinţă să iţi laşi toate grijile acasă şi să te bucuri de fiecare clipă de relaxare şi terapie ce te motivează să devii un client fidel şi să faci parte din familia “Fericirii”.

Şi nu in ultimul rând, sunt motivat de dorinţa de extinde şi de a aduce serviciile de relaxare într-un cadru nou, extern al altor companii colaboratoare, dornice de a işi menţine angajaţii fericiţi şi într-o stare optimă şi cât mai productivă.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii