lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Super ofertele de weekend | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Super ofertele de weekend

Super ofertele de weekend

Momentul tău de răsțăț începe de azi! Centrul Fericirii are pentru tine 4 pachete de beauty/ wellness și o surpriză care le face de nerefuzat. Dăm startul discounturilor de până la 50% la cele mai achiziționate servicii, pentru ca tu să-ți atingi obiectivele în cel mai scurt timp!

Alege acum unul din cele 4 SUPER PACHETE perfecte pentru tine să ai o toamnă în care să arăți și să te simți perfect!

 • 2 sesiuni OXIGENOTERAPIE™ - efect de întinerire, netezire și luminozitate
 • 1 sesiune BTL™ - remodelează colagenul pentru îmbunătățirea texturii pielii.
 • 4 MASAJE FACIALE - fermitate, lifting.

Preț de bază 1930 ron – Preț final 1158 ron (40% reducere)

Terapia cu Oxigen Hiperbaric ajută la diminuarea ridurilor, având efect de lifting. Reduce cicatricile superficiale și uniformizează tenul, elimină acneea, conferă luminozitate și tonicitate tenului. Adaugând tratamentul BTL facial, aspectul tenului este imbunătățit, fața este remodelată, iar pielea este ridicată. În final, masajul îți va lumina chipul și îi va conferi o stralucire îndelungată.

 • 1 ședință CRIOLIPOLIZĂ™ - singurul tratament nechirurgical care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase.
 • 4 sesiuni DERMOCELL™ - elimină celulita, chiar și cea severă, remodelează corpul, accelerează metabolismul, drenează limfa.
 • 4 sesiuni Presoterapie – detoxifiere, drenaj limfatic și reducerea celulitei.
 • 4 sesiuni Tunel Detoxifiere – detox, elimină substanțele nocive din corp, îmbunătățește aspectul pielii.

Preț de bază 1820 ron – Preț final 910 ron (50% reducere)

Criolipoliza™ este soluția naturală de a pierde în centimetru, distrugând celulele grase din zona dorită de tine în numai 60 de minute. Dermocell™ are un efect puternic anticelulitic, mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii, în timp ce presoterapia este o metodă excelentă de reducere a celulitei datorită faptului că stimulează dizolvarea celulelor grase din țesutul adipos subcutanat al pielii. Mai mult decât atât, această metodă subțiază pielea, o face mai fină și mai catifelată. Tratamentul corporal efectuat la tunel ajută la eliminarea stratului adipos și a celulitei, la eliminarea substanțelor nocive și a metalelor grele.

 • 4 ședințe Masaj Digestiv – îmbunătește digestia, ajută la slăbire și remodelare.
 • 4 ședințe Reflexoterapie – ameliorează stresul, migrenele, insomnia și stările de anxietate.
 • 4 ședințe Presoterapie – detoxifiere, drenaj limfatic și reducerea celulitei.
 • 2 sesiuni BTL™ pentru abdomen - remodelează colagenul pentru îmbunătățirea texturii pielii.

Preț de bază 2520 ron – Preț final 1512 ron (40% reducere)

Prin masajul digestiv se îmbunătățește digestia, absorbția și tranzitul intestinal, prevenindu-se constipația și ulcerul gastric. Reflexoterapia ameliorează stresul, ametelile, migrenele, insomniile, oboseala cronică. Prin presoterapie, substanțele toxice și fluidele în exces din organism sunt determinate să fie eliminate prin transpirație și, ulterior, prin urină. Mai mult decât atât, terapia BTL pentru abdomen este o metodă foarte eficientă pentru slăbirea în zona abdomenului.

 • 4 sesiune VELASHAPE™ II – remodelează corpul și îmbunătește textura pielii, elimină celulita.
 • 4 sesiuni DERMOCELL™ - elimină celulita, chiar și cea severă, remodelează corpul, accelerează metabolismul, drenează limfa.
 • 4 ședințe masaj cu bambus (25`) – stimulează drenajul limfatic și circulația, revitalizând organismul.
 • 1 gomage cafea – catifelează pielea, îmbunătățește circulația și combate celulita.

Preț de bază 2130 ron – Preț final 1171.5ron (45% reducere)

VelaShape™ II elimină celulita și previne apariția acesteia, imbunătățind aspectul pielii și tratând pielea fleașcă încă de la primul tratament. Dermocell ajută la tratarea tuturor stadiilor celulitei, mai mult decât atât, mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii, redându-i luminozitatea și conturul inițial. Masajul cu bambus redă vitalitatea organismului și ajută la detensionarea musculară. De asemenea, stimulează drenajul limfatic si circulația. Gomajul cu cafea îndepărtează celulele moarte de la suprafaţă, astfel încât pielea va deveni mai luminoasă şi mai catifelată.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de discounturile speciale

[contact-form-7 404 "Not Found"]

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii