lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Sexy Shape | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Sexy Shape

Sexy Shape

Acest program ti se potriveste daca iti doresti sa scapi de celulita si sa porti din nou orice haina iti doresti! Am pregatit un pachet cu unele dintre cele mai eficiente metode de a obtine picioarele perfecte:

  • 4 Sesiuni VelaShape™ II 1 zonă, ultima tehnologie anticelulitică
  • 4 Masaje cu bambus 50' pentru eliminarea celulitei si refacerea fermitatii pielii.

Profită de oferta - ai 40% DISCOUNT
Preț de bază 2160 ron – DISCOUNT 40 % - Preț final: 1296  ron

  1. VelaShape™ II-

VelaShape II este un aparat care are la bază o tehnologie de excepție, fiind non-invaziv. VelaShape II ofera un tratament unic, cu rezultate vizibile imediat, prin încălzirea zonei problematice. Avantajele majore ale acestui tratament sunt: aparatul folosește o densitate energetică mai mare pentru încălzirea țesutului adipos, este nevoie de mai puține ședințe pentru a ajunge la rezultatul dorit și reușește o monitorizare mai bună a temperaturii din țesutul adipos.

Beneficii:

✓Elimina aspectul de coaja de portocala;

✓Trateaza celulita si previne aparitia ei;

✓Trateaza pielea flasca;

✓Imbunatateste aspectul pielii;

✓imbunatateste localizat circulatia sangvina;

✓ofera rezultate rapide si de durata, care se vad de la prima sedinta;

✓este un tratament noninvaziv, remodeleaza silueta rapid;

✓ofera rezultate fara precedent intrucat combina 4 tratamente simultan: radiofrecventa bipolara, infrarosu, vacuum pulsat si masajul cu role mecanice;

✓trateaza lipsa de fermitate a pielii de pe orice zona a corpului: abdomen, coapse, fese, gambe, brate, aripioare.

Tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri, masajul cu bambus ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura. In cultura asiatica bambusul simbolizeaza energia vitală, longevitatea si fertilitatea, iar studii recente arata ca, prin stimularea tesuturilor cu ajutorul acestor bete, corpul se umple de energie, circulatia fluidelor este stimulata si se regleaza temperatura corporală - tulburata adesea din pricina acumularii de toxine si a circulatiei defectuoase.

Beneficii:

Masajul cu bambus reda vitalitatea organismului, ajuta la detensionarea musculara. De asemenea, stimuleaza drenajul limfatic si circulatia. In acelasi timp, are puternice efecte anticelulitice, este drenant, tonic, detoxifiant, energizant, relaxeaza corpul, are efect de calmare si intindere si ajuta in combaterea stresului.

Bambusul este una dintre plantele care cresc cel mai mult in timpul unei zile, unele specii putandu-se inalta chiar si cu 30 cm pe zi. Pentru cultura asiatica, are profunde semnificatii culturale, simbolizand rezistenta si duritatea, dar si economice - bambusul este folosit ca materie prima in constructii, textile etc. In medicina traditionala chineza, bambusul este folosit pentru tratarea infectiilor.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 40% DISCOUNT

Pret vechi: 2160 RON (-40%)

Pret promo: 1296 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii