Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

September Diva Face

September Diva Face

Pielea ta merită toata atentia în luna aceasta! Am găsit secretul unui ten fara cusur! Peste 1000 de cliente zambesc mai mult acum pentru că pielea feței este mai curată, mai întinsă, cu o culoare uniformă, fără pete sau pori, cu riduri mult dimunuate!

În plus ai 50% la pachet pentru:

2 ședințe OXIGENOTERAPIE™ - hidratare, curățare, oxigenare profundă
1 ședință MEZOTERAPIE - microneedling - efect WOW antirid, netezire, întinerire, uniformizare
2 MASAJE FACIALE - fermitate, lifting

Preț de bază 1650 – Preț final 825 ron

Rezervă acum

Pachetul conține:

Ce presupune tratamentul cu OXIGEN HIPERBARIC? Tratamentul cu OXIGEN HIPERbaric se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) cu ajutorul unor filtre speciale, în oxigen de puritate 98%. Acesta ajută la diminuarea ridurilor, având efect de lifting. Reduce cicatricile superficiale și uniformizează tenul, elimină acneea, conferă luminozitate și tonicitate tenului. De asemenea, ajută la reducerea petelor și la eliminarea pungilor de sub ochi.

Mezoterapia virtuală reprezintă o terapie inovatoare de excepție, fiind printre puținele tratamente ce permit introducerea în profunzime a substanțelor active. Prin intermediul tratamentului de dermoporație, dintr-o singură aplicare pătrund 95% din ingredienții activi în straturile profunde ale pielii. Astfel, se atenuează ridurile și liniile de expresie, porii dilatați se micșorează, iar tenul își recapătă fermitatea. De asemenea, în urma tratamentului, pielea se netezește imediat și rămâne mai fină și mai elastică.

Masajul facial se numără printre cele mai simple (dar și cele mai eficiente) metode de prelungire a tinereții tenului. Prin mișcările sale sistematice, masajul facial menține elasticitatea pielii și a mușchilor feței, prevenind apariția ridurilor și ajutând la atenuarea celor deja formate. Lasă-ți frumusețea în mâinile noastre!

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 50% DISCOUNT

Pret vechi: 1650 RON(-50%)

Pret promo: 825 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii