Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Body Sculpting for an amazing summer!

Body Sculpting for an amazing summer!

Prinde vara cu un corp sculptat, ferm si cu aspectul de coajă de portocală diminuat considerabil! Ai două dintre cele mai eficiente tratamente corporale demonstrate clinic în toată lumea cu 50% REDUCERE la:

4 Sesiuni Dermocell - cu eficacitate demonstrată la peste 1000 de clienți fericiți
+
1 ședință de la Vellashape III - cel mai performant tratament international FDA cu efecte imediate

cu
755 RON
(redus de la 1510 lei)

 

Rezervă acum

Ce reprezintă tratamentul DermoCell™?

Aparatul Dermocell folosește metoda non-invazivă și non-agresivă a aspirației continue pentru un efect rapid și de lungă durată, impiedicând ulterior reformarea nodulilor celulitici. Rezultatele excepționale se datorează acțiunii celor două elemente principale ale Dermocell-ului: sistemul de vacuum și capătul de tratament (Key-Modulul). Capătul de tratament are două role mobile care acționează linear și perpendicular pe zona tratată, imprimând mișcări succesive de rulare-palpare cu flux constant și continuu de aspirație. Mișcarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens și profund prin frământarea țesutului subcutanat, obținându-se o îmbunătățire cu 200% a circulației sangvine și limfatice.

Beneficiile tratamentului DermoCell™

DermoCell™ ajută la tratarea tuturor stadiilor celulitei datorită masajului transdermic mecanizat, combinat cu vacuum. De asemenea, elimină edemele și defibrozează țesuturile, ceea ce conduce la scăderea în centimetri. Mai mult decât atât, mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii, redându-i luminozitatea și conturul inițial.

Ce reprezintă tratamentul VelaShape III?

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combină IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecvența) și vacumuul pentru o încălzire precisă a țesutului până la 3 și 15 mm adâncime. Combinația IR cu vacuum cuplată cu tehnologia RF permite încălzirea profundă a țesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen. Designul optim al electrozilor și aplicarea concomitentă a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede și mai adânc. Acest lucru crește circulați sangvină, drenajul limfatic, metabolismul celular și depunerea colagenului nou.

Beneficiile tratamentului VelaShape III

Tratamentul VelaShape III elimină celulita de orice grad, 1, 2 sau chiar 3 în cel mai scurt timp. Rezultatele se vor vedea de la prima ședința de eliminare a celulitei. De asemenea, pielea cu aspect flașc va dispărea, adică se va tonifia și întinde. Calitatea și frumusețea pielii se vor îmbunătății vor crește. Prin stimularea cu vacuum pulsat circulația sangvină va fi îmbunătățită pe termen lung.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 50% DISCOUNT

Pret vechi: 1510 RON(-50%)

Pret promo: 755 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii