lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Relax & Detox | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Relax & Detox

Relax & Detox

Acest program ti se potriveste daca îţi doreşti momente de răsfăţ, să scapi de câteva kilograme şi să îţi detoxifiezi organismul! Am pregatit un pachet special pentru tine:

  • 2 Sesiuni tehnologie avansată Iyashi Dome pentru slăbire, anti-ageing şi detox prin eliminarea metalelor grele din organism.
  • 4 Sesiuni masaj cu bambus 50' pentru fermitate, anticelulită și reconturare.

Profită de oferta ai 40% DISCOUNT!
Preț de bază 1160 ron – DISCOUNT 40 % - Preț final: 696 – ron

Tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri, masajul cu bambus ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura. In cultura asiatica bambusul simbolizeaza energia vitală, longevitatea si fertilitatea, iar studii recente arata ca, prin stimularea tesuturilor cu ajutorul acestor bete, corpul se umple de energie, circulatia fluidelor este stimulata si se regleaza temperatura corporală - tulburata adesea din pricina acumularii de toxine si a circulatiei defectuoase.

Beneficii:

Masajul cu bambus reda vitalitatea organismului, ajuta la detensionarea musculara. De asemenea, stimuleaza drenajul limfatic si circulatia. In acelasi timp, are puternice efecte anticelulitice, este drenant, tonic, detoxifiant, energizant, relaxeaza corpul, are efect de calmare si intindere si ajuta in combaterea stresului.

Bambusul este una dintre plantele care cresc cel mai mult in timpul unei zile, unele specii putandu-se inalta chiar si cu 30 cm pe zi. Pentru cultura asiatica, are profunde semnificatii culturale, simbolizand rezistenta si duritatea, dar si economice - bambusul este folosit ca materie prima in constructii, textile etc. In medicina traditionala chineza, bambusul este folosit pentru tratarea infectiilor.

Slăbire, detoxifiere şi anti-ageing în 30 de minute

Iyashi Dome este o procedură nouă, revoluționară, care purifică organismul și ajută la slăbirea rapidă, fără efort. Aparatul ce foloseşte tehnologie de ultimă generaţie are numeroase beneficii pentru conturarea armonioasă a corpului. În primul rând, pacienții aleg această procedură pentru slăbire, îmbunătățirea și redefinirea siluetei. S-au observat pierderi în greutate de pana la 6 kg în doua luni. Tehnologia modernă a acestui aparat ajută, de asemena, la relaxarea musculară, fiind o procedură confortabilă, dar și la detoxifierea organismului prin eliminarea metalelor grele din acesta. Rezultate s-au observat și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prin regenerarea celulelor.

Beneficii:

✓ Slăbire în kilograme

✓ Transpirația profundă înregistrată în timpul unei sesiuni Iyashi Dôme este echivalentul alergării unei curse de 20 de kilometri

✓ Poţi pierde 3-4kg în 4 săptămâni, a câte 2 sesiuni de Iyashi Dome/ săptămână

✓ Detoxifiere prin eliminarea unei cantităţi mari de metale grele cum ar fi stronțiu, bariu, nichel, plumb, molibden, telur, crom, cobalt, arsen, cadmiu, cupru și aluminiu

✓ Beneficii rejuvenative pentru piele, în special prin regenerarea celulară

✓ Îmbunătăţeşte calitatea somnului

✓ Întăreşte metabolismul

✓ Ajută la stoparea efectelor negative ale înaintării în vârstă

✓ Reduce durerile musculare şi accelerează vindecarea.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 40% DISCOUNT

Pret vechi: 1160 RON (-40%)

Pret promo: 696 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii