lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Reclaim your waist | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Reclaim your waist

Reclaim your waist

Remodelează-ți silueta cu ajutorul unui mix de terapii rapide și eficiente. Pachetul Reclaim your waist este destinat persoanelor care își doresc o schimbare corporală sigură și de lungă durată la un preț redus în luna septembrie!

Pachetul conține:
1 ședință LIPOLIZĂ INJECTABILĂ™ (2 fiole)
1 ședință CRIOLIPOLIZĂ™
1 MASAJ

Profită de DISCOUNTUL de 50%.
Preț de bază 1730(-50%) – Preț final 865 ron

 

Rezervă acum

 

Ce presupune LIPOLIZA INJECTABILĂ?

Lipoliza acţionează prin injectarea în stratul de grăsime a unui amestec de subtsanțe cu rol de a facilita descompunerea adipocitelor în nanoparticule şi eliminarea lor din organism prin metabolizare. Beneficiile acesteo proceduri sunt date de eliminarea depozitelor de grăsime care nu au putut fi elimiate prin metode clasice, lipsa durerii și rezultate imediate.

Ce presupune CRIOLIPOLIZA?

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetru, distrugând celulele grase din zona dorită de tine în numai 60 de minute. Criolipoliza nu doare, iar eficiența sa atinge cote maxime. Trei ședințe îți pot asigura pierderea a 5-6 cm în circumferință.

Ce presupune MASAJUL CORPORAL?

Terapia prin masaj presupune mânuirea masei musculare, dar și a țesuturilor conjunctive, a tendoanelor și ligamentelor cu scopul detensionării acestora, dar și a îmbunătățirii aspectului pielii. Toamna aceasta este despre tine!

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 50% DISCOUNT

Pret vechi: 1730 RON(-50%)

Pret promo: 865 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii