lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Rasfatul necesar pentru un corp frumos ca o floare | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Rasfatul necesar pentru un corp frumos ca o floare

Rasfatul necesar pentru un corp frumos ca o floare

Fii frumoasa si fresh precum florile proaspete de primavara! Poti simti deja mirosul florilor abia crescute? Facem un exercitiu impreuna si iti poti inchipui mirosul freziilor, zambilelor si lacramioarelor? Asa vei fi si tu pentru iubitul sau sotul tau, pentru toti cei din jurul tau! Radianta si stralucitoare precum o floare!

Ti-am pregatit un pachet de primavara, fresh, revigorant, prin care trupul tau va avea alt tonus! Mai relaxat, mai puternic, mai energic! Recomandarea noastra este sa beneficiezi si intreg pachetul pe parcursul unei saptamani, pentru rezultate intense si maxime.

2 Masaje "Peace & Relax"
+
1 Tratament facial "Refresh & Hydrate"
+
1 evaluare Biorezonanta

430 RON

+CADOU: masca faciala cu venin de albine + 1 impachetare la túnel infrarosu

 

Rezervă acum

Detalii pachet:

Dupa o zi lunga si obositoare, calmul si confortul unui trup relaxat se pot recapata prin masajul profund al tesuturilor. Persoanele care se confrunta zilnic cu un nivel semnificativ de stres sunt cel mai predispuse hipertensiunii, dar isi pot reduce sansele de imbolnavire prin masajul profund al tesuturilor, efectuat regulat.

Beneficii:

Acest timp de masaj atenuează tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie. Este foarte important sa faci masaj pentru ca te ajuta sa elimini toxinele, sa imbunatatesti circulatia sangelui si a limfei. De asemenea, imbunatateste elasticitatea pielii si, in general, mentine o stare de bine si de sanatate, echilibrand energia corpului.

Odata cu eliberarea tensiunilor acumulate la nivelul profund al musculaturii, beneficiarul unui masaj profund al tesuturilor se simte mai relaxat, mai revigorat si mai energizat.

Reprezintă tratamentul ideal pentru oricine își dorește un ten mai luminos, întinerit și sănătos.

Beneficii:

  • luminozitate sporită;
  • introducerea în profunzime de cantităti mari de substanțe active, benefice pielii;
  • folosirea pe ten a produseloc certificate BIO.

Terapia prin biorezonanta este cea prin care se ameliorează starea organică, pornind de la aspectele mental-emoționale. Cu ajutorul unor dispozitive sensibile și a unor programe computerizate se pot face analize și interpretări elaborate ale reacțiilor individuale, vizând interacțiunile dintre individ și mediu ori intercondiționările dintre fizic și mental. Un astfel de sistem ultramodern, folosit în cadrul terapiei Quantum, este reprezentat de aparatul Indigo.

O evaluare completa si complexa:

Ca orice metodă curativă holistică, terapia Quantum pleacă de la regula că îmbolnăvirea unui organ sau sistem reflectă, de fapt, o dizarmonie la nivelul întregului organism. În consecință, evaluările efectuate cu ajutorul dispozitivului Indigo privesc nu doar afecțiunea în sine, dar și indicatori asociați cu prezența agenților patogeni, nivelul de oxigenare și hidratare, energia psihică, sensibilitatea alergică, starea imunitară, dizarmoniile biocâmpului, influența traumelor suferite, starea traseelor energetice, nivelurile hormonale, deficitele și necesitățile nutriționale. În urma acestei măsuratori complete și non-invazive, care durează doar o oră, se conturează strategia de terapie, în aplicarea căreia clientul are un rol activ.

Veninul de albine amelioreaza vizibil cicatricile tesuturilor, pielea şi recapata culoarea, creste permeabilitatea vaselor capilare. Colectarea veninului se face prin intermediul unor tehnologii noi, fara a omori albinele.

Radiatia infrarosie de unda lunga (care este similara cu razele soarelui) patrunde adanc in tegument si acolo are si efectul vindecator. Temperatura la care ajunge tunelul este de 60-70 grade, o temperatura acceptabila pentru organism, dar care produce o transpiratie abudenta.

Tratamentul corporal efectuat la tunel ajuta la eliminarea stratului adipos si a celulitei, la eliminarea substantelor nocive si a metalelor grele.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de CADOU

Pret pachet: 430 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de promotie:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii